Stickman Base Jumper 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

Stickman Base Jumper 2, çöp adamı hedefe ulaştırmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.

Çöp adamlar hayatımızın her yerinde. Çöp adamların gücü de artık oldukça fazla. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Stickman Base Jumper 2 oyununda, güçlü bir çöp adam kendini ispatlamaya çalışıyor.

Stickman Base Jumper 2, sizin çöp adamla birlikte hareket ederek akrobatik hareketler yapmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur. Oyun boyunca karakterinizi yüzlerce metre yükseklikten aşağı atıyor ve hedefe ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Oldukça basit bir şekilde söylediğimize bakmayın. Aksine, oyunda çöp adamı istenilen noktaya götürmek oldukça zor. Bu yüzden Stickman Base Jumper 2 oynarken oldukça dikkatli olmalısınız.

Stickman Base Jumper 2 oyununda çöp adam karakterinizin kaskı ve paraşütü bulunuyor. Bu paraşütü yere çok yaklaştığınız zamanlarda kullanmalısınız. Paraşüt yardımı ile hedef noktasına ulaşabilir ve karakterinizin görevini başarıyla tamamlayabilirsiniz. Stickman Base Jumper 2 oyununda her başarılı inişte puan kazanıyor ve yeni bölüme geçiyorsunuz. Çöp adam karakteriniz her yeni bölümde daha zorlu hedeflerle karşılaşıyor. Bu yüzden karakteriniz size muhtaç. Karakterinizi ancak siz yüzlerce metre yükseklikten yerdeki hedefe ulaştırabilirsiniz.

Hadi hemen sorumluluk alın ve Stickman Base Jumper 2 oyununu indirin. Çöp adam karakteriniz yüzlerce metre yüksellikte sizi bekliyor olacak.

Uğur Sağlam

Stickman Base Jumper 2

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
324 MB DOSYA BOYUTU

Stickman Base Jumper 2 oyununda çöp adamlarla yüksek binalardan paraşütle atlayışlar gerçekleştiriyorsunuz.

Stickman Base Jumper 2, adrenalin tutkunu çöp adamları kontrol ettiğimiz paraşütle atlama oyunu. Dünyanın en yüksek binalarının tepesinden kendimizi bırakıp belirtilen noktalara paraşütle iniş yaptığımız oyun iOS platformuna ücretli çıkış yapmasıyla biraz üzse de oynanış tarafında kendine bağlamayı başarıyor.

Hem iPhone hem de iPad’de rahat ve de keyifli oynanış sunan Stickman Base Jumper 2 oyununda aralarında Eyfel Kulesi, Trump Tower, Empire State Binası’nın da bulunduğu dünyanın en ünlü yüksek binalarından kendimizi bırakıyoruz.

Tabii ki paraşütle de olsa atlarken dikkat etmemiz gereken noktalar var. Öncelikle çöp adamı işaretli noktaya yürütmemiz gerekiyor. Gri renkli simgeye gelmemiz en iyi atlayışı yapabilmemiz açısından önemli. Bu noktadan hızımızı alarak kendimizi binanın tepe noktasından aşağı bırakıyoruz. Çizgilerle belirtilmiş düşme yerini çok önceden görüp paraşütü açtığımızda kusursuz atlayışı yapmış oluyoruz. Paraşütle yere sağ salim vardığımızda yükseklik ve hız gibi çeşitli faktörlere göre puanımız veriliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Base Jumper

    Stickman Base Jumper, karakterinizi düşürmeden istenilen hedefe götürmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Stickman Rope Jumper Hero

    Stickman Rope Jumper Hero, ana karakteriniz olan çöp adam ile birlikte zorlu yolları ip kullanarak ilerlemenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Super Stickman Golf 2

    Super Stickman Golf 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz 3 boyutlu bir golf oyunudur.
  • Stickman Revenge 2

    Stickman Revenge 2 side scroller türünde bir mobil aksiyon oyunudur
  • Gun Fu: Stickman 2

    Gun Fu: Stickman 2'de arenalarda karşımıza çıkan rakipleri silahlarımızla ortadan kaldırmaya çalışıyoruz.
  • Stickman Rope Hero 2 APK

    Stickman Rope Hero 2 APK Android oyunda süper kahraman gibi hareket eden çöp adam karakteri kontrol ediyorsunuz.
  • Base Busters

    Base Busters tank savaşlarına katıldığımız aksiyon dolu bir savaş oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Stickman Skater

    Stickman Skater eğlenceli bir kaykay oyunudur