Stickman Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME

Stickman Escape zorlu bulmacalar içeren bir odadan kaçış oyunudur

Stickman Escape oyunculara ilginç bulmacalar sunan ve boş zamanlarını eğlenceli bir şekilde değerlendirmelerine yardımcı olan bir odadan kaçış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olan Stickman Escape'de ana kahramanımız komik bir çöp adam. Kahramanımızın macerası ise bir odada tutsak edilmesiyle başlıyor. Kahramanımızın hapsedildiği bu odadan çıkabilmesi için görev bize düşüyor. Çöp adamın odadan kurtulabilmesi için etrafındaki eşyaları birleştirmesi ve bulmacaları çözmesi gerekiyor. Bu işleri gerçekleştirebilmek için yaratıclığımızı kullanıyoruz. Fakat oyunda her ürettiğimiz çözüm olmayabiliyor. Çıkış yolunu bulmak için birçok farklı yöntemi denememiz, bolca yanılarak doğru yolu bulmamız gerekebiliyor.

Stickman Escape basit grafiklerine rağmen eğlenceli olmayı başarabilen bir oyun. Eğer bulmaca oyunları oynayarak beyin jimnastiği yapmak, mizahi bir eğlenceye atılmak ve eğlenceli bir şekilde mobil cihazlarınız aracılığıyla vakit öldürmek isterseniz Stickman Escape'i deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Traffic Escape APK

    3D bulmaca oyunu olan Traffic Escape APK'da, mantığınızı kullanarak arabaları hareket ettirin ve seviyeleri bitirin.
  • Draw a Stickman EPIC APK

    Draw a Stickman EPIC APK, çöp adam çizimine dayalı bulmaca macera oyunu. Draw a Stickman EPIC Android çöp adam oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Paranormal House Escape

    Paranormal House Escape mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku - bulmaca oyunudur
  • Escape the Hellevator!

    Escape the Hellevator! tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz kaliteli bir bulmaca oyunudur.
  • Caveboy Escape

    Caveboy Escape, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz üçlü eşleştirmeye dayanan bir bulmaca oyunudur.
  • Adventure Escape: Starstruck

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Adventure Escape: Starstruck mobil oyunu, kaybolan bir film yıldızının izini süreceğiniz harika bir bulmaca oyunudur.
  • Escape Blocks 3D

    Escape Blocks 3D, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz mükemmel bir 3 boyutlu bulmaca oyunudur.
  • Goop Escape 2

    Goop Escape 2, minik Goop'ları kaçış noktasına götürüp bölümleri birer birer geçmeniz gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.