Stickman Motocross

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Stickman Motocross, siyah beyaz görsellere sahip fizik tabanlı sonsuz yarış oyunu.

Stickman Motocross: Hill Climb, Hill Climb Racing gibi fizik tabanlı zorlu yarış oyunlarından hoşlananlara hitap eden bir Android oyunu. Telefon ve tablet üzerinden rahatlıkla oynanabilen oyunda scooterdan yarış arabasına bir çok seçeneğimiz var.

Siyah beyaz el yapımı görselleriyle dikkat çeken sonsuz yarış oyunu oynanış olarak Hill Climb Racing’e oldukça benziyormuş gibi gözüküyor ancak oynamaya başladığımızda aradaki farkı hissedebiliyoruz. Oyunda yarış içerisinde gösterdiğimiz performansa bağlı olarak farklı araçlar seçebiliyoruz. Yarış arabası, motosiklet, kamyonet kullanabildiğimiz araçlardan sadece birkaçı. Araçların hepsini yükseltebiliyoruz. Bu noktada oyunun beğendiğim yanından bahsetmek istiyorum. Ne araç seçimi, ne modifiye ve yükseltme için para harcamıyorsunuz. Tamamen yarış esnasında sergilediğiniz performansa bağlı kazandığınız sanal paralarla bunları yapabiliyorsunuz.

Çöl, şehir, dağ, kırsal alan gibi farklı yerlerde sürüş deneyimi yaşatan oyunda aracımızı kontrol etmek için ekranın sağ ve soluna konumlandırılmış butonları kullanıyoruz. Gaz ve fren butonları haricinde benzimiz yer alıyor ki oyunda benzin çok mühim. Kaza yapmasak dahi benzinimiz bittiğinde oyuna veda ediyoruz. Yarış esnasında yolumuza çıkan paraları toplayarak kazanç sağlayabildiğimiz gibi artistik hareketler yaparak ta paramızı artırabiliyoruz.

Siyah beyaz görselleri sayesinde her seviye cihazda akıcı bir oynanış sunan Stickma Motocross oyunu boş zamanlarda açıp oynanabilecek tarzda zaman geçirmek için birebir bir oyun.

Erkan Calp

Stickman Motocross

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Stickman Motocross, yüksek dozda beceri gerektiren hareketli ve zorlu yarış oyunları arasında.

Stickman Motocross, girintili çıkıntılı yollarda yarışmayı seven sürücüler için yapılmış enfes bir iOS oyunu. Renkli detaylı görseller yerine siyah beyaz çizim tarzında görsellerin tercih edildiği yarış oyunu Hill Climb Racing’e benzer bir oynanış sunmasına rağmen ilginç bir şekilde ekrana daha fazla bağlıyor.

Oyunda amacımız benzimiz bitene kadar gidebildiğimiz kadar gitmek. Yani motosiklet veya arabamıza atlayıp sonsuzluk yolculuğuna çıkıyoruz. Yolculuğumuz esnasında toplayabildiğimiz kadar altın toplamaya çalışıyoruz. Tabii ki bu tarz oyunların olmazsa olmazı havada artistik hareketler yaparak ekstra puan kazanma olayı bu oyunda da mevcut.

Oyunda paramızı harcayabildiğimiz noktalar belli. Ya yeni pistlerin kilidini açmak için ya da aracımızı modifiye etmek ve yükseltme yapmak için harcama yapıyoruz. İki seçenek te oyundan maksimum düzeyde zevk almanız açısından mühim. Pistler her ne kadar elle çizilmiş algısı oluştursa da sonuçta hep aynı pistte oynamamak ve her pistin kendine özgü zorluğu olduğundan farklı sürüş deneyimi yaşamak güzel. Araçlar için de aynı şeyi söylemek mümkün. Öte yandan aracımızın parçalarını değiştirmemiz de yüksek performans göstermemize rağmen benzinimiz bittiğinden yolun yarısında kalmamamız açısından mühim.

Hill Climb Racing gibi gerçekten uzak beceri gerektiren sıradışı yarış oyunlarını oynamak keyif veriyorsa Stickman Motocross oyununu da iPhone ve iPad’inizde kesinlikle denemelisiniz.

Erkan Calp

Stickman Motocross

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
7.83 MB DOSYA BOYUTU

Stickman Motocross, siyah beyaz temalı sonsuz yarış oyunu.

Stickman Motocross, fizik tabanlı yarış oyunlarının atası Hill Climb Racing’in renksizleştirilmiş ve eğlence dozu artırılmış sürümü diyebilirim. Windows Phone platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkan yarış oyununda scooterdan motosiklete, kamyonetten yarış arabasına bir çok araç seçeneğimiz ve her türlü zorlukla karşılaşma olasılığımızın yüksek olduğu özel yapım pistler bulunmakta.

Göz alan görseller yerine elle çizilmiş hissiyatı veren siyah beyaz görsellerin kullanıldığı yarış oyununda ulaşmamız gereken bir nokta yok. Benzinimiz bitmediği ve kaza yapmadığımız sürece yolumuza devam edebiliyoruz. Yolumuza hiçbir engel çıkarılmasa da hangi aracı seçersek seçelim ilerlemek son derece zor. Pistler üzerinde düşünülerek hazırlanmış ve gaz / fren dengesini çok iyi ayarlamazsak tepetaklak geliyoruz.

Siyah beyaz temalı olduğundan çok çekici gelmese de dağlık alanlar, karlı meydanlar, şehir gibi farklı yerlerde yarışma şansı sunan oyunda iki farklı şekilde sanal para kazanabiliyoruz. Yol boyunca çıkan altınları toplayarak ve tehlikeli hareketler yaparak para kazanabiliyoruz. Kazancımız ya yeni araçlara ya da pistlere gidiyor. Yeni araçlarla oynamak, farklı pistler görmek, yarışta yolda kalmamak için yükseltme yapmak kısacası oyuna zevk katan her şey için tabiri yerinde ise beş kuruş harcamamız gerekmiyor.

Her türlü cihazda akıcı oynanış sunmasıyla çok daha çekici duran beceri odaklı yarış oyunları arasında yeni bir seçenek olan Stickman Motocross, Windows Phone'da da ücretsiz ve çok az yer kaplıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RMX Real Motocross

    Gerçekçi Motocross'da inanılmaz bir motor deneyimine hazır olun.
  • Fun Kid Racing - Motocross

    Fun Kid Racing - Motocross, Android cihaz sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabilecekleri eğlenceli ve sürükleyici bir motosiklet yarışı.
  • MXGP Motocross Rush

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir yarış oyunu
  • Neon Motocross

    Neon Motocross, hem parkurun, hemde motorların kısacası herşeyin neon ışıklar ile oluşturulduğu oynaması zevkli ve ücretsiz bir Android motor yarışı oyunudur.
  • Mad Skills Motocross 2

    Mad Skills Motocross 2, Android cihazlarınız üzerinde oynadıkça bağımlısı olacağınız ücretsiz ve eğlenceli bir motor yarışı oyunudur.
  • Ultimate MotoCross 4

    Nefes kesen motosiklet yarışlarına katılın.
  • Motocross Offroad : Multiplayer

    Tek kişilik ve çok oyunculu oynanabilen motosiklet yarışı oyunu
  • Stickman Downhill Monstertruck

    Stickman Downhill Monstertruck dev araçları kullanabildiğiniz bir mobil yarış oyunudur