Stickman Revenge 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME

Stickman Revenge 3, çöp adamlarla savaştığınız aksiyon yüklü mobil oyun.

Stickman Revenge 3, intikam ateşiyle yanan çöp adamları kontrol ettiğimiz aksiyonun hiç dinmediği eğlenceli bir mobil oyun. Android cihazlarımıza ücretsiz indirip satın alım yapmadan ilerleyebildiğimiz oyunda yaşadığımız toprakları alevler içerisinde bırakan yaratıklardan öcümüzü alıyoruz.

Hem görsel hem de oynanış tarafından çıtanın yükseltildiğini hissettiğimiz yeni Stickman İntikam oyununda her biri kendi dövüş stiline sahip ve farklı silahları ustalıkla kullanabilen 3 çöp adamı kontrol ediyoruz. Karakterlerin hem kendilerini hem de kullandıkları silahları da geliştirebiliyoruz ki canavarlarla karşılaştığımız bölümleri aşmak adına faydası oluyor. Dövüş ustalarının yanı sıra hayvanlar da oyunun dikkat çekici noktaları arasında. Melekler, hayaletler, köpekler, kelebekler dahil hayvan sınıfına alınmış çok sayıda yardımcımız harika birer savaşçı konumundalar.

Oyunun kontrol sistemi ise küçük ekranlı telefonlarda dahi rahatlıkla oynanabilecek şekilde tasarlanmış. Sürekli koşar vaziyette olan kahramanımızın önüne çıkan engelleri aşmasını sağlamak için tek yaptığımız sağ alttaki butonlara dokunmak. Silah ve özel yeteneklerimizi kullanmak için buraya konumlandırılmış butonları olabildiğince seri kullanıyoruz. Sağlık durumumuzu da sol üstteki kırmızı bardan takip ediyoruz.

Erkan Calp

Stickman Revenge 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

Stickman Revenge 3, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz sürükleyici bir oyun.

Stickman Revenge 3, topraklarına hain saldırıda bulunan bir gruba karşı intikam alma yemini eden çöp adamları kontrol ettiğimiz aksiyon dozu yüksek bir oyun ve iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılması sevindirici.

Görsel açıdan beklentileri karşılayan oyunda aksiyon hiç dinmiyor. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan savaşçılarımız durmaksızın ilerliyor ve devasa yaratıklar, türlü tuzaklarla karşılaşıyorlar. Bu noktada biz devreye girerek korkusuz çöp adamların amaçlarına ulaşmalarında yardımcı oluyoruz.

Oyunda seçebildiğimiz 3 çöp adam karakteri var. Hepsinin dövüş stili ve kullandıkları silahlar farklı. Tabii ki dövüşlerde elde ettiğiniz zaferler neticesinde karakterleriniz daha da güçlü hale geliyor. Savaşlarda melek, hayalet ve çeşitli hayvanların yardımını da alabiliyorsunuz ki her birinin ayrı bir yeteneği var ve silahları kullanmada sizin kadar ustalar. Özellikle büyük yaratıklarla karşılaştığınızda değerlerini anlıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Revenge 2

    Stickman Revenge 2 side scroller türünde bir mobil aksiyon oyunudur
  • Stickman Warriors Heroes 3

    Stickman Warriors Heroes 3, çöp adam süper kahramanlarla dövüştüğünüz bir Android oyunu.
  • Stickman Legends APK

    Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!
  • Ninja Revenge

    Ninja Revenge oldukça heyecanlı bir aksiyon oyunudur
  • Little Raiders Robin's Revenge

    Little Raiders Robin's Revenge sürükleyici bir aksiyon - macera oyunudur
  • Gangster Revenge: Final Battle

    Gangster Revenge: Final Battle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Ninja Warrior: Revenge

    Ninja Warrior: Revenge, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon yüklü ninja oyunu.
  • Ruby Run: Eye God's Revenge

    Ruby Run: Eye God's Revenge bolca aksiyon içeren bir sonsuz koşu oyunudur.