Stickman Rope Hero 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Stickman Rope Hero 2 APK Android oyunda süper kahraman gibi hareket eden çöp adam karakteri kontrol ediyorsunuz.

Stickman Rope Hero 2 APK Android oyunda süper kahraman olmuş bir çöpten adam karakterinin yerine geçiyorsunuz. Naxeex tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak oynanabilen açık dünya aksiyon oyunu serisi Rope Hero’nun çöp adam formatında hazırlanmış sürümü diyebilirim.

Stickman Rope Hero 2 APK İndir

Çöp adam oyunlarını seviyorsanız, bir Android oyunda grafiklerden ziyade oynanışa önem veriyorsanız, popüler seriyi oynamış olun olmayın Stickman Rope Hero 2’yi oynamalısınız. Rope Hero’nun çöp adam versiyonu Stickman Rope Hero 2 APK veya Google Play Store’dan Android telefonlara yüklenebiliyor. 100MB altı oyun, internet bağlantısı da gerektiriyor.

Stickman Rope Hero 2’de ne gibi değişiklikler var? Yeni bir harita eklenmiş, savaş sistemi üzerine yeniden çalışılmış, artık daha fazla silah, araba ve gizli sır var. Tehlikelerle dolu bir şehirde çöp adam ip kahramanının yeni maceralarını konu alan Rope Hero 2’de daha fazla kötü düşman karşınıza çıkıyor. Silahlar farklılaştırılmış. Daha fazla araba mevcut. Kısacası her şeyden daha fazlası… Her zamanki gibi kötü deneylerin bir ürünü olarak ortaya çıkıyorsunuz. Elinizdeki tüm patlayıcı cephanelikle düşmanlarınızı yok ediyorsunuz. Arabalar alın ve diğer çöp adamların üstünden geçin. Size görevler ve ödüller verecek dost kopyalar bulun.

Stickman Rope Hero 2 APK oyun indirin, çöp adam savaşına katılın!

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Legends APK

    Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!
  • Stickman Dismounting APK

    Stickman Dismounting APK ragdoll fiziğiyle güldüren süper eğlenceli çöp adam oyunu. Stickman Dismounting Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir.
  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • Stickman Rope Jumper Hero

    Stickman Rope Jumper Hero, ana karakteriniz olan çöp adam ile birlikte zorlu yolları ip kullanarak ilerlemenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Spider Stickman APK

    Spider Stickman APK, çöp örümcek adam karakteriyle çöp adamlarla savaştığınız bir mobil dövüş oyunu. Spider Stickman Fighting APK ile sınırsız eğlence!
  • Rope Hero 3 APK

    Rope Hero 3 APK Android oyunda bir süper kahramanın yerine geçiyorsunuz.
  • Idle Stickman APK

    Idle Stickman APK Android oyunu idle clicker tıklama türünü sevenler için tavsiyemizdir. Çöp adamların durmadan savaştığı oyun ücretsiz ve internetsiz!
  • Draw a Stickman EPIC 2 APK

    Draw a Stickman EPIC 2 APK, çizerek bölümleri geçmeye çalıştığınız çöp adam oyunu.