Stickman Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Stickman Rush trafik içerisinde3 yol almaya çalıştığınız bir mobil beceri oyunudur

Stickman Rush, renkli bir görünümü hızlı, heyecanlı bir oynanışla birleştiren ve kısa süre içerisinde bağımlılık yapan bir mobil beceri oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Stickman Rush'da bizi saatlerce mobil cihazlarımızın başına kilitleyecek bir eğlence bekliyor. Oyunda ana kahramanımız bir çöp adam. Çöp adamımızın amacı ise trafik içerisinde en uzun mesafe yol almak. Oyun bu yönüyle bir yarış oyununa benzese de trafikte yol almak için yapmamız gerekenler oyunu bir beceri oyununa dönüştürüyor. Stickman Rush'da yoğun trafikte yol alırken araçlara çarpmamak için şerit değiştiriyoruz. Bunun yanına karşımıza engeller de çıkabiliyor. Bu engelleri aşmak için ise üzerlerinden zıplayabiliyoruz.

Stickman Rush, görünüm olarak Crossy Road'ı anımsatsa da oynanış olarak farklı bir tarza sahip. Oyunda kahramanımız aracıyla sürekli ilerlerken arkaplan da değişiyor. Kimi zaman kurak çöllerin arasından geçen bir otoyolda ilerlerken kimi zaman karlı yollardan ilerleyebiliyoruz. Oyunda bizi birçok farklı araç seçeneği bekliyor. Bu araçları yol üzerindne toplayacağımız altınlar ile satın alabilmekteyiz.

Stickman Rush'ın kontrolleri oldukça basit. Aracımızın şerit değiştirmesi için parmağımızı ekranda aşağıya veya yukarıya sürüklüyoruz, zıplamak için ise parmağımızı sağa doğru sürüklüyoruz. Stickman Rush, arkadaşlarınız ve aileniz arasında en yüksek puanı yakalamak için tatlı rekabetler başlatmanıza neden olabilen bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Stickman Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
14.8 MB DOSYA BOYUTU

Stickman Rush'ta akan trafikte yol almaya çalışan bir roketin kontrolünü ele alıyoruz.

Stickman Rush, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz ve yüksek beceri gerektiren bir oyun. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu beceri oyunundaki temel amacımız rokete benzeyen tuhaf aracıyla trafikte yol almaya çalışan karaktere yardımda bulunup, onu hiçbir yere çarptırmadan mümkün olduğunca fazla uzağa ulaştırmak.

Oyunda izometrik bir kamera açısına yer verilmiş. Bu açıdan oyuna hakim olmaya çalışıyoruz. Kontroller de kamera açısına uygun bir şekilde tasarlanmış. Roketin şerit değiştirmesini sağlamak için parmağımızı aşağıya ve yukarıya sürüklememiz yeterli oluyor. Aşağı sürüklediğimizde sağ şeride, yukarı doğru sürüklediğimizde ise sol şeride geçiş yapıyor. Aracı zıplatmak içinse sağa doğru sürükleme yapmamız gerekiyor.

Sürekli olarak akan bir trafikte bulunduğumuz için etrafa çarpmamak büyük bir gayret gerektiriyor. Kontrollere alışana kadar sorun yaşamak olası. Daha sonra ise oyun daha akıcı bir havaya bürünüyor.

Stickman Rush'taki tek amacımız araçlara çarpmadan ilerlemek değil aynı zamanda bölümlere serpiştirilmiş olan puanları da toplamak. Topladığımız puanlar ve gittiğimiz mesafe ne kadar fazlasysa o kadar yüksek puan toplamış oluyoruz.

Alıştığımız beceri oyunlarından çok fazla uzaklaşmasa da Stickman Rush oynanabilecek oyunlar arasında yer alıyor. Beceir oyunlarına ilginiz varsa ve yeni bir deneyim yaşamak istiyorsanız bu oyun iyi bir tercih olabilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Dismount

    Stickman Dismount fizik tabanlı bir beceri oyunudur
  • Stickman Dismounting APK

    Stickman Dismounting APK ragdoll fiziğiyle güldüren süper eğlenceli çöp adam oyunu. Stickman Dismounting Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir.
  • Stickman Archer Fight

    Stickman Archer Fight, Android telefonda oynayabileceğiniz iki kişilik ok atma oyunu.
  • Stickman Archer 2

    Stickman Archer 2, tek ve çok oyunculu modun yanında görevler sunan ok atma oyunu.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Double Rush

    Double Rush, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Crystal Rush

    Crystal Rush, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Toilet Rush

    Toilet Rush tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve birçok mini oyuna sahip olan bir beceri oyunudur.