Stickman Soccer 2016

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
429 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Stickman Soccer 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur

Stickman Soccer 2016 eğer hızlı ve heyecanlı bir futbol oyunu oynamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Stickman Soccer 2016'da bolca eğlence bizi bekliyor. Bu sene Fransa'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nın da içinde bulunduğu turnuvaların ve ulusal liglerin yer aldığı oyunda çöp adamlardan oluşan takımlarımızı seçerek yeşil sahaya çıkıyoruz. Stickman Soccer 2016 mobil cihazlar için geliştirilen basit şut atma oyunlarından daha kapsamlı bir oyun. Stickman Soccer 2016'da tıpkı FIFA ve PES oyunlarındaki gibi maçlara çıkıp takımımızı yönetiyoruz; aradaki fark ise futbolcularımızın çö adamlar olması.

Stickman Soccer 2016'da farklı oyun modları bir araya toplanırken farklı zorluk seviyeleri de oyunculara sunuluyor. Bu sayede oyuncular daha çekişmeli maçlar yapabilmek için zorluk seviyesini istedikleri gibi değiştirebiliyorlar.

Stickman Soccer 2016 harici kontrol cihazlarını destekliyor ve bu kontrol cihazlarını kullanarak oyunu aynı cihaz üzerinde çok oyunculu olarak oynayabiliyorsunuz. 100'den fazla takımın yer aldığı oyun göe hoş görünüyor ve akıcı bir şekilde çalışıyor.

Can Erdil Şentürk

Stickman Soccer 2016

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
94.5 MB DOSYA BOYUTU

Stickman Soccer 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur

Stickman Soccer 2016 hem görsel olarak hem de oynanış olarak beğeninizi kazanabilecek bir mobil futbol oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Stickman Soccer 2016 bize aralarında Fransa'da düzenlenen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın da olduğu farklı turnuvalara katılma, ulusal liglerde maçlara çıkma imkanı veriyor. Eğer mobil cihazlardaki basit şut atma oyunlarından sıkıldıysanız Stickman Soccer 2016 tam da aradığınız oyun; çünkü bu oyunda takımınızla birlikte yeşil sahada maçlara çıkıyorsunuz.

Stickman Soccer 2016'nın kolay kontrollere sahip olduğu söylenebilir. Arcade tadında bir oynanış sunan Stickman Soccer 2016 hızlı maçlar yapabilmenize imkan tanıyor ve akıcı bir şekilde çalışıyor. Dilerseniz oyunu farklı zorluk seçeneklerinde oynayarak size uygun mücadeleler oluşturabiliyorsunuz.

Stickman Soccer 2016 harici kontrol araçlarıyla aynı cihaz üzerinde arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir futbol oyunu. Oyunun grafiklerinin de tatmin edici bir kalite sunduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Soccer

    Stickman Soccer oldukça eğlenceli bir mobil futbol oyunudur
  • Stickman Soccer 2014

    Stickman Soccer 2014, Dünya Kupası için özel olarak hazırlanan çöp adamlardan oluşan takımlar ile zaferlere koşabileceğiniz eğlenceli bir Android futbol oyunudur.
  • Flick Soccer France 2016

    Flick Soccer France 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Soccer Manager 2016

    Soccer Manager 2016 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Stickman Soccer 2018

    Mobilde 100MB altı en iyi ücretsiz futbol oyunu
  • EURO 2016 Head Soccer

    EURO 2016 Head Soccer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kafa topu oyunudur
  • Soccer 2016

    Soccer 2016, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde futbol keyfine doyacağınız hem ücretsiz hem de eğlenceli bir Android futbol oyunu.
  • Soccer Star 2016 World Cup

    Soccer Star 2016 World Cup mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur