Stickman Surfer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME

Stickman Surfer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sörf oyunudur

Stickman Surfer bir kere oynadıktan sonra bağımlılık yapabilen bir mobil çöp adam oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir sörf oyunu olan Stickman Surfer'da ünlü çöp adam kahramanımızın yeni maceralarına katılıyoruz. Kahramanımız bu oyunda deniz kenarındaki sessiz kulübesine taşınıyor ve vaktiniz sörf yaparak değerlendirmeye çalışıyor. Biz de onunla birlikte eğlenceye dahil oluyoruz.

Stickman Surfer'da sörf yaparken bir yandan dalgalarla boğuşuyor, diğer yandan da karşımıza çıkan kayalar gibi engellere takılmamaya çalışıyoruz. Ayrıca köpekbalığı gibi tehlikeler de bizi bekliyor. Kimi zaman rampalardan atlayarak akrobatik hareketler de yapabiliyoruz. Stickman Surfer'da tek eğlencemiz sörf yapmak da değil. Oyunda jipimize atlayarak araziye çıkabiliyor ve eğimli yollarda araç kullanma yeteneklerimizi konuşturabiliyoruz. Eğer biraz dinlenmek isterseniz sahildeki kulübenize geçerek müzik dinleyip rahatlayabilirsiniz. Jet ski kullanabilme imkanına da sahibiz.

Stickman Surfer, renkli 2 boyutlu grafiklere sahip. Oyun oldukça akıcı bir şekilde çalışıp oynanabiliyor. Kontroller ise çok karışık değil.

Can Erdil Şentürk

Stickman Surfer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
207 MB DOSYA BOYUTU

Stickman Surfer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sörf oyunudur

Stickman Surfer boş zamanlarınızı keyifli bir şekilde değerlendirmenize imkan veren bir mobil sörf oyunu olarak tanımalanbilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Stickman Surfer'da çöp adam kahramanımız Stickson heyecan verici yeni maceralarıyla geri dönüyor. Kahramanımız bu sefer sörf tahtasına atlıyor ve azgın dalgaları yararak akrobatik yeteneklerini sergiliyor.

Stickman Surfer'da 4 farklı oyun modu bulunmakta. Oyunu klasik şekliyle sörf tahtası üzerinde oynayıp denizdeki engellere takılmadan en yüksek puanı yakalamaya çalışabilirsiniz. Bunun yanısıra oyunda jet-skiye bineerek maceraya atabiliyorsunuz. Yetenekli kahramanımız kaykaya binip karada da akrobatik yeteneklerini sergiliyor. Dilerseniz araç kullanma yeteneklerinizi konuşturmak için jipinize atlayabilir, çöllerde kum tepelerini aşarak altınları toplamaya çalışabilirsiniz.

Stickman Surfer'da sahildeki kulübenizi ziyaret ederek kafa dinlemeyi de tercih edebiliyorsunuz. 2 boyutlu grafiklere sahip olan Stickman Surfer akıcı bir şekilde oynanabiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Banzai Surfer

    Banzai Surfer, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz heyecan verici ve son sürat bir sörf oyunudur.
  • Stickman Legends APK

    Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!
  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • Idle Stickman APK

    Idle Stickman APK Android oyunu idle clicker tıklama türünü sevenler için tavsiyemizdir. Çöp adamların durmadan savaştığı oyun ücretsiz ve internetsiz!
  • Stickman Kill Chamber

    Stickman Kill Chamber, tansiyonun bir an olsun bile düşmediği hararetli bir aksiyon oyunu.
  • Stickman Revenge 2

    Stickman Revenge 2 side scroller türünde bir mobil aksiyon oyunudur
  • Stickman Revenge 3

    Stickman Revenge 3, çöp adamlarla savaştığınız aksiyon yüklü mobil oyun.
  • Stickman Base Jumper

    Stickman Base Jumper, karakterinizi düşürmeden istenilen hedefe götürmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.