Stickman Trick Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

Stickman Trick Soccer Android oyununda topu kaleyle buluşturmaya çalışıyoruz.

Stickman Trick Soccer, Android telefonda en çok oynanan çöpten adam oyunlarının geliştiricisine ait futbol oyunu. Klasik futbol oyunlarından farklı, futbol, golf ve bulmacayı bir araya getiren bir yapım karşımızda. Futbolu seviyor ancak maç yapmaktan sıkıldıysanız, beceri odaklı bu oyunu mutlaka indirip oynamalısınız. Android platformunda 100MB altı boyutta olan oyun aktif internet bağlantısı da gerektirmiyor.

Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz çöpten adam oyununda topu kaleye atmak için uğraş veriyorsunuz. Kale bomboş ancak kaleyle aranızda birçok engel (çiviler, su, patlayıcılar gibi) var. Gol atmanızı engelleyen öğeler olduğu gibi gol atmanıza yardımcı öğeler de var. Trambolinler, tekerlekler, rüzgar makineleri ve daha fazlasından yararlanarak topun kaleyi gitmesini sağlıyorsunuz. Her bölümde belli sayıda şut çekmeniz isteniyor ve rüzgar şiddeti değişiyor. Bu arada oyunun kontrol sistemi kolay tasarlanmış. Topun yönü ve hızını ayarlamak için sağ yandaki barı kullanıyorsunuz. Bu da oyunu tek parmakla rahatça oynanabilir kılıyor.

 

Erkan Calp

Stickman Trick Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
295.7 MB DOSYA BOYUTU

Stickman Trick Soccer (iOS): Futbol, golf ve bulmaca bir arada

Stickman Trick Soccer, gol atmaya çalıştığınız beceri odaklı mobil futbol oyunu. Mobilde en çok indirilip oynanan çöp adam oyunlarının yapımcısı tarafından hazırlanan oyun, farklı türleri harmanlıyor. Futbol oyunları, golf oyunu, bulmaca oyunlarını seviyorsanız Stickman Trick Soccer’a bayılacaksınız. iOS platformunda da indirmesi ve oynaması ücretsiz!

Çöpten adamların yer aldığı en eğlenceli oyunların geliştiricisi Djinnworks GmbH, futbol, golf ve bulmaca türünü birleştiren bir yapımla “Stickman Trick Soccer” karşımıza çıkıyor. Oyunda topu kaleye göndermeye çalışıyorsunuz. Rakip oyuncular yok, kaleci yok. Bunlar yerine kaleyle aranıza set çeken engeller var. Çiviler, su, patlayıcılar gibi engeller topu doğrudan kaleye atmanıza engel oluyor. Gol atmanıza yardımcı olan öğeler de var. Trambolin, tekerlek, rüzgar makinesi gibi avantaj sağlayan öğeler de mevcut. Bu arada oyun bölüm bazlı ilerliyor. Her bölümde belli şut sayısı var ve rüzgarın yönü ve şiddeti farklılık gösteriyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Soccer 2018

    Mobilde 100MB altı en iyi ücretsiz futbol oyunu
  • Stickman Soccer

    Stickman Soccer oldukça eğlenceli bir mobil futbol oyunudur
  • Stickman Soccer 2016

    Stickman Soccer 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Stickman Soccer 2014

    Stickman Soccer 2014, Dünya Kupası için özel olarak hazırlanan çöp adamlardan oluşan takımlar ile zaferlere koşabileceğiniz eğlenceli bir Android futbol oyunudur.
  • Retro Soccer

    Retro Soccer, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz arcade futbol oyunu.
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Soccer Manager 2022 APK

    Soccer Manager 2022 APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen Türkçe futbol menajerlik oyunu.
  • Soccer Star 2020 APK

    Soccer Star 2020 APK Android futbol oyunu, Dünya Kupası maçlarına odaklanıyor. Mili takımlarla oynayabildiğiniz futbol oyununda kritik dokunuşlar yapıyorsunuz.