Sticky Notes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad için hazırlanan Sticky Notes sayesinde notlarınızı cihazlarınızda güvenle tutabilir ve organize edebilirsiniz.

Sticky Notes uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir not tutma uygulaması ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Hem not alabilmenizi hem de organizasyonlarınızı gerçekleştirebilmenizi ve takip edebilmenizi sağlayan uygulama, aynı zamanda bunları çok daha renkli hale getirerek işin ciddiyetinden biraz sıyrılmanızı ve böylece daha keyifli bir şekilde yapmanız gerekenleri yapmanızı sağlayabiliyor.

Direkt olarak tuş kilidiniz kapalıyken bile not eklemenize imkan tanıyan uygulama, böylece bir şey eklerken her defasında telefonunuzu tamamen açmanızı gerektirmiyor. Eğer yapmanız gerekenleri eklemek ve alarmlar ile uyarılmak isterseniz bu özellik de Sticky Notes’ta mevcut. Tüm notların tek bir karışık yerde durmaması, hepsine ayrı kategoriler ekleyebilmek ise tabii ki notların daha sonradan kolayca bulunması bakımından oldukça dikkat çekici.

Eğer yazdıklarınızın başkaları tarafından ele geçirilmesini ve okunmasını istemiyorsanız, notlarınıza şifreler ekleyerek koruma altına alabiliyorsunuz. Sosyal ağ ve iletişim uygulamalarınızı da kullanarak notlarınızı diğerleri ile paylaşabilir, ayrıca birden fazla kişinin bu notlara erişim sağlayarak aynı anda katkıda bulunmasını da sağlayabilirsiniz.

Tüm takvim, notlar ve etkinliklerin arkaplanlarına resimler koymak isterseniz bu olanağı da uygulamada bulabiliyorsunuz. Fakat çok daha fazla özelliği destekleyen uygulamada bu özelliklere erişmek için uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanmak gerekiyor. Ancak ücretsiz versiyonunun bile pek çok kullanıcının tüm ihtiyaçlarını karşılayacağına eminim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sticky Notes - Handwriting

    Kolay kullanım özellikleri ile dikkat çeken bu uygulama ile iOS cihazınıza notlar alabilir ve bu notları düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz.
  • Sticky

    Zengin kişiselleştirme özellikleriyle dikkat çeken Sticky ile önemli notlarınızı düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz.
  • My Notes Safe Free

    Notes Safe ile telefonunuzdaki notları şifreleyebilirsiniz.
  • Super Notes

    Super Notes sunduğu kullanışlı özellikler ile kullanıcılara not alma, fotoğraf çekme ve diğer tip bilgi kayıt işlemlerini kolayca tamamlamalarını sağlıyor.
  • Sticky AI

    Sticky AI, Prisma'nın geliştiricileri tarafından hazırlanmış animasyonlu sticker (çıkartma) yapma uygulaması.
  • Sticky Password

    iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz Sticky Password uygulaması ile şifrelerinizi güvenle koruyabilir ve kullanabilirsiniz.
  • Super Sticky Bros

    Super Sticky Bros, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Sticky Block

    Becerilerinizi sınayabileceğiniz yepyeni bir mobil oyun