Stopwatch Timer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Kullanışlı ve işlevsel bir mobil uygulama

Stopwatch Timer, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz işlevsel bir yardımcı uygulama olarak karşımıza çıkıyor.

Zaman yönetimi konusunda yardımınıza koşan Stopwatch Timer, hem kronometre gibi işlev görüyor hemde işlerinize harcadığınız zamanları kayıt altına almanıza yardımcı oluyor.  Pek çok işlevsel özelliğe sahip olan uygulamada kaliteli görseller yer alıyor. Tek elle kullanım sağlayabileceğiniz uygulamada kolay bir arayüz yer alıyor. Farklı modların yer aldığı uygulamada tur da sayabiliyorsunuz. Renkli görselleri ve kullanışlı yapısıyla Stopwatch Timer mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir uygulama. Özelleştirilebilir özelliklerin de yer aldığı Stopwatch Timer sizleri bekliyor.

Stopwatch Timer uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Uygulama ile ilgili videoyu izleyerek daha fazla bilgiye de sahip olabilirsiniz.

 

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stopwatch Timer

    Stopwatch Timer, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz bir kronometre ve geri sayım uygulaması.
  • StopWatch Xtreme Free

    StopWatch Xtreme Free, Android cihazlarınız üzerinde kronometre ve alarm olarak kullanabileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Timer+

    Timer+ uygulaması gelişmiş kronometre özelliğini Android cihazlarınıza taşıyor.
  • Advanced Sleep Timer

    Advanced Sleep Timer uygulamasıyla müzik dinlerken belirli bir süre sonra müziğin kapanması için zamanlayıcı ayarlayabilirsiniz.
  • Action Timer

    Action Timer sayesinde hangi işe ne kadar zaman ayırdığımızı takip edebiliyoruz.
  • Music Alarm Clock Sleep Timer

    Music Alarm Clock Sleep Timer ile uyku düzeninizi rahatlıkla ayarlayın, alarmlarınızı kişisel yaşamınıza göre kolayca kurun. Akıllı saat ve bluetooth özellikleriyle bu uygulama güne zinde başlamanız için ideal.
  • Sleep Timer

    Mobil cihazınızda çalışan uygulamaları belli süre sonra otomatik kapanmasını sağlayan mobil uygulamadır.
  • Interval Timer

    Kullanışlı bir zaman sayacı uygulaması