StopWatch Xtreme Free

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

StopWatch Xtreme Free, Android cihazlarınız üzerinde kronometre ve alarm olarak kullanabileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

StopWatch Xtreme Free, popüler alarm uygulaması olan Alarm Clock Xtreme ile entegre olarak Android kullanıcılarına kronometre ve alarm servisi veren ücretsiz bir uygulamadır. Uygulama ile oyunlarda, spor etkinliklerinde, iş yerinde, bilimsel deneylerde ve diğer zamanlama ihtiyacı duyduğunuz herhangi bir alanda kronometreyi kolayca kullanabilirsiniz.

Uygulama üzerinde kronometreyi kontrol etmek için cihazınızın ses tuşlarını kullanabilirsiniz. Böylelikle kronometre çalışırken ses tuşları ile rahatça kontrol edebilir ve ekran üzerinden kronometreyi takip edebilirsiniz. Uygulamayı kullanarak kaydettiğiniz süreleri istediğiniz e-posta ile gönderebilirsiniz.

Uygulamanın en güzel özelliklerinden bir tanesi ise popüler alarm uygulaması olan Alarm Clock Xtreme ile entegre olmasıdır. Bu sayede hem kronometre hem de alarm ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Uygulamanın ücretsiz olan bu versiyonunda reklam gösterimi bulunmaktadır. Fakat uygulamanın ücretli versiyonunda bulunan tüm özelliklere sahiptir. Uygulamanın ücretsiz versiyonunu indirerek deneyebilir ve beğenirseniz tam sürümünü satın alabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alarm Clock Xtreme Free

    Alarm Clock Xtreme Free, Android kullanıcılarının sabahları uyanma problemini çözmek için kullanabileceği en iyi alarm uygulamalarından bir tanesidir.
  • Stopwatch Timer

    Kullanışlı ve işlevsel bir mobil uygulama
  • Asphalt Xtreme APK

    4x4 araçlar ile yarış yapma fırsatı veren Asphalt Xtreme APK, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • Stopwatch Timer

    Stopwatch Timer, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz bir kronometre ve geri sayım uygulaması.
  • wiMAN Free WiFi

    wiMAN Free WiFi uygulaması, Android cihazlarınızı kullanarak çevrenizdeki kablosuz internet ağlarına bağlanmanıza yardımcı oluyor.
  • B1 Free Archiver

    B1 Free Archiver, akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu ücretsiz, kolay kullanımlı arşiv yönetim uygulamasıdır.
  • Remo MORE - FREE

    Remo MORE - FREE ile Android cihazınızı hızlandırabilirsiniz
  • Smart Booster - Free Cleaner

    Smart Booster - Free Cleaner ile Android cihazınızı daha verimli kullanabilirsiniz