Store

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7,459 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Store, Windows Phone'un kendi mağazasına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir uygulama.

Store, Windows Phone’un kendi mağazasına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir uygulama. Windows Phone Mağazası’nın görünümünden hoşnut değilseniz veya aradığınız uygulama ve oyunları bulmakta güçlük çekiyorsanız alternatif mağaza uygulamasını indirip bir göz atmanızı öneririm.

Binlerce ücretsiz Windows Phone uygulama ve oyununa kolaylıkla ve anında ulaşabileceğiniz Store uygulaması sade, basit ve modern arayüzünün yanında kulanılabilirliği ile öne çıkıyor. Lumia cihazlar için geliştirilen milyonlarca Windows Phone uygulama ve oyunları arasından ücretsiz olanları ayıklayabilme, popüler ve ücretli (el yakan) uygulama ve oyunlar ücretsiz olduklarında bildirebilme (Anında bildirim, canlı kutucuk desteği), mağazalar arası geçiş izni vermesi (TR ve EN Mağazası arasında hızlıca geçiş yaparak ülkeye özel uygulama ve oyunları anında görebiliyorsunuz.) ile dikkat çeken Store’un eksik yanları da yok değil. Uygulama üzerinden beğendiğiniz herhangi bir uygulama ve oyunu cihazınıza indirmek istediğinizde Windows Phone Mağazası’na yönlendiriliyorsunuz.

Tasarım yönünden Windows Phone Mağazası’ndan farklılık göstermesi haricinde bir özelliği olmayan Store’un Türkçe dil seçeneği sunmaması, orijinal mağazaya yönlendirmesi gibi önemli eksikleri olsa da fiyatı düşen uygulamaları anında bildirmesi, hızlıca bölge ve dil değiştirmeye imkan tanıması gibi yararlı özellikleri de mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Band Store

    Band Store, Microsoft Band ile uyumlu uygulama ve oyunları takip edebileceğiniz mağaza uygulaması.
  • Store Deals

    Store Deals, Windows Phone platformundaki en iyi uygulamaları ücretsiz olarak indirmenizi sağlayan bir uygulamadır.
  • IDrive

    IDrive ile mobil cihazınızdaki tüm verileri bulut ortama aktarabilirsiniz.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Şifre Üret

    Şifre Üret, güçlü şifreler oluşturmanıza yardımcı olur.
  • SkyType

    SkyType, bilgisayarınızın klavyesini kullanarak mobilde daha hızlı yazmanıza yardımcı olan bir uygulama.
  • Archiver

    Archiver, telefonunuzun hafızasındaki ve bulut hesaplarınızdaki sıkıştırılmış dosyaları açabilen ücretsiz bir uygulamadır.
  • Pushbullet

    Pushbullet ile telefonunuza düşen bildirimleri bilgisayarınızdan görebilir, cihazlar arası dosya aktarımı yapabilirsiniz.