Storm Sounds

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
578 TOPLAM İNDİRME

Storm Sounds ile fırtına seslerini dinleyebilirsiniz

Storm Sounds kullanıcılara fırtına seslerinin nasıl birşeye benzediğini gösteren ve ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir web hizmetidir.

İnternet tarayıcınız üzerinde çalışan bir uygulama olan Storm Sounds gerçek fırtınalar esnasında kaydedilmiş ses akışlarını sürekli bir şekilde oynatıyor ve bir fırtınanın içindeymişsiniz gibi hissetmenzie yardımcı oluyor. Uygulama farklı fırtına seslerini birleştirmektedir ve kullanıcılara bu fırtına seslerinden birini seçme imkanı tanımaktadır. Bu fırtına şartları arasında tayfunlar, hortumlar, tropik fırtınalar, dolu, mason fırtınaları, yağmur ormanı fırtınaları, kar fırtınaları, yıldırımlar gibi fırtına çeşitleri yer alıyor.

Storm Sounds site üzerinden yürüttüğünüz fırtına seslerini dilediğiniz zaman durdurabilme ve devam edebilme imkanını sunan tuşlara yer vermekte. Uygulamanın sunduğu ses kayıtları sayesinde uyku problemi, stres, odaklanamama gibi sıkıntılarınızı çözebilir ve kulaklığınızı takarak gürültü gibi çevresel etkilerden kurtulabilirsiniz. Yağmur ve rüzgar ile birleşen şimşek sesleri kafanızdaki rahatsız edici düşüncelerden sıyrılmanıza ve rahatlamanıza yardımcı oluyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Space Sounds

    Space Sounds kullanıcılara uzayda kaydedilmiş sesleri sunan bir web hizmetidir
  • Whale Sounds

    Whale Sounds sizi dinlendirecek sesleri ayağınıza getiriyor
  • Nature Sounds

    Nature Sounds, internet üzerinden çeşitli efektler ile doğaya özgü sesler oluşturabileceğiniz bir web servisi.
  • Pirate Storm

    Pirate Storm, internet tarayıcınız üzerinden online ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Türkçe dil desteğine sahip korsan oyunudur.
  • Dinosaur Sounds

    Dinosaur Sounds ile çalışma ortamınızı daha verimli bir hale getirebilirsiniz
  • Fast.com

    Fast.com, Netflix'in internet hız testi sitesi.
  • Form Builder

    Form Builder'i kullanarak internet sitenize koyabileceğiniz çeşitli formlar oluşturun.
  • Instapaper

    Instapaper ile internet sayfalarını daha sonra okumak üzere daha sade bir formatta kaydederek çevrimdışı olarak okuyabilirsiniz.