Strawberry Shortcake Ice Cream

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,246 TOPLAM İNDİRME

Çilek Kız Dondurma oyununda cennet gibi bir adayı keşfe çıkıyoruz.

Strawberry Shortcake Ice Cream (Çilek Kız Dondurma), Android telefon / tabletinizde oyun oynamayı seven kız kardeşiniz veya çocuğunuz için indirip oynaması için vereceğiniz eğlenceli bir yapım. Her yeri meyveli dondurmalarla kaplı bir adada geçen oyunda Çilek kız ve arkadaşlarıyla birlikte birbirinden leziz tatlılar hazırlıyorsunuz.

Cennet gibi bir adada kendi dondurma arabanızı sürerken lezzetli tatlılar hazırlayıp servis ettiğiniz, rengarenk görseller ve animasyonlarla süslenmiş güzel bir çocuk oyunu Çilek Kız Dondurma. Hem telefon hem de tablette oynanabilen ücretsiz oyunda tropik ormanlardan karlı dağlara adanın tüm güzel bölgelerini keşfe çıkıyorsunuz. Ada sakinlerine özel soslar, aromalar, şuruplarla hazırladığınız size özel tatlıları servis yapıyorsunuz. Sadece menü hazırlarken değil, arabanızı da süslerken özgürsünüz. Dondurma arabanızın içini ışıklar, hoparlörler, sallanan kafalarla süsleyip geliştirebiliyorsunuz.

Oyunda serinletici tatlıları hazırlarken tek başınıza değilsiniz. Çilek Kız dışında Limon, Portakal, Böğürtlen, Frambuaz, Yabanmersini isimlerini taşıyan her biri kendi yaz tatlısına ve bölgesine sahip 5 karakter yer alıyor.

Erkan Calp

Strawberry Shortcake Ice Cream

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME
141 MB DOSYA BOYUTU

Strawberry Shortcake Ice Cream (Çilek Kız Dondurma), tatlılar hazırladığınız iPhone ve iPad oyunu.

Strawberry Shortcake Ice Cream (Çilek Kız Dondurma) oyununda birbirinden güzel, sevimli mi sevimli kızlarla dondurma arabasında tatlılar hazırlıyoruz. iPhone ve iPad’de oyun oynamayı seven kızınız veya kız kardeşiniz için indirebileceğiniz güzel bir oyun. Hem ücretsiz hem de Türkçe!

Tropik ormanlardan karlı dağlara adanın rengarenk bölgelerinde serinleten tatlılar hazırlamak için bulunduğumuz oyunda kendi dondurma arabamız var. Buzlu külahlar, milkshake’ler, muz dilimleri, meyveli buzlu içecekler hazırlıyoruz. Ancak her içeceği aynı kişi hazırlamıyor. Oyunun ana karakteri Çilek kız ile serinletici hafif dondurmalar, Limon ile muz dilimleri, Portakal ile kanyonda harika milkshake’ler, Yabanmersini ile buz külahları, Böğürtlen ile karnavaldakilere meyveli buzlu içecekler, Frambuaz ile de nefis dondurulmuş yoğurtlar hazırlıyoruz. Türlü soslar, aromalar, şurupları da katmayı ihmal etmiyoruz. Bu arada dondurma arabamızı da süsleyebiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Strawberry Shortcake Bake Shop

    Strawberry Shortcake Bake Shop özellikçe çocuklara hitap eden eğlenceli bir oyun.
  • Strawberry Shortcake Sweet Shop

    Strawberry Shortcake Sweet Shop (Çilek Kız Şekerci Dükkanı) Android oyununda leziz tatlılar hazırlıyoruz.
  • Strawberry Shortcake Dress Up Dreams

    Strawberry Shortcake Dress Up Dreams (Çilek Kız Giydirme Rüyaları), küçükler için uygun elbise giydirme oyunu.
  • Strawberry Shortcake Holiday Hair

    Strawberry Shortcake Holiday Hair (Çilek Kız Tatil Saçı), çocukların oynayabileceği ücretsiz, reklamsız, güvenli Android oyunu.
  • Strawberry Shortcake Puppy Palace

    Strawberry Shortcake Puppy Palace (Çilek Kız Yavru Köpek Sarayı) Android oyununda yavru köpekleri besliyorsunuz.
  • Ice Cream Maker Crazy Chef

    Ice Cream Maker Crazy Chef isimli bu oyunda lezzetli dondurmalar yapmaya çalışıyoruz.
  • Ice Cream Maker Salon

    Ice Cream Maker Salon'da en başından en sonuna kadar tam anlamıyla dondurma yapmanın inceliklerini deneyimliyoruz.
  • Ice Cream Nomsters

    Ice Cream Nomsters ücretsiz olarak sunulan ve özellikle çocukların beğenerek oynayacağı türden bir oyun.