Stray Dog Simulator

x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
483 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Stray Dog Simulator, ücretsiz bir hayvan simülasyonu arayanların mutlaka tercih etmesi gereken seçeneklerden biri.

Stray Dog Simulator, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz ilginç bir simülasyon oyunu. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda insanların en yakın dostu kabul edilen köpeklerin kontolünü ele alıyoruz. İlginç bir hayvan simülasyonu olan Stray Dog Simulator'da farklı türlerde birçok köpek var ve dilediğimizi seçmekte özgürüz.

Stray Dog Simulator'da oyunculara keyifli bir simülasyon deneyimi yaşatmak için her türlü detaya yer verilmiş. Gece ve gündüz değişimleri, hava durumu değişimleri bunlardan sadece ikisi. Çevre birimleri ve köpeklerin modellemeleri de işin içine girince oyundan alınan keyif bir üst seviyeye çıkıyor.

Bir köpeğin kontrolünü ele aldığımız için çevremiz tehlikelerle dolu oluyor. Diğer sokak köpekleriyle girdiğimiz çetin mücadelelerde sağlam duruşumuzu korumak ve her birini galibiyetle sonuçlandırmak birincil görevlerimiz arasında. Elbette bunu başarabilmek için dostlarımızı yanımızda tutmamız gerekiyor. Kuracağımız köpek çeteleri ile rakiplerimizle savaşlara girebiliyoruz.

Kontrol ettiğimiz köpek evrimleşerek zamanla daha güçlü bir hale geliyor. Bu sayede girdiğimiz mücadelelerde rakiplerimize karşı ezici bir üstünlük kurabiliyoruz. Oyunda birçok görev bulunuyor. Sergilediğimiz performansa göre çeşitli başarımlar elde ediyoruz ve tecrübe puanları kazanıyoruz.

Genel olarak eğlenceli bir deneyim vaat eden Stray Dog Simulator, ücretsiz olarak oynayabileceği bir simülasyon oyunu arayan herkesin göz atması gereken seçeneklerden biri.

Emircan Erdoğan

Stray Dog Simulator

x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Stray Dog Simulator iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir simülasyon oyunu olarak tanımlanabilir.

Stray Dog Simulator, iPhone ve iPad cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor. Hayvan simülasyonları oynamak hoşunuza gidiyorsa Stray Dog Simulator'ı mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum çünkü bu oyun ilginizi çekebilecek detaylarla dolu.

Oyunda gerçeğe yakın bir simülasyon deneyimi sunulduğu iddia ediliyor fakat gerçeğe yakın olup olmadığını bilemeyiz. En nihayetinde köpek kontrol ediyoruz değil mi? Stray Dog Simulator'da kendi köpek çetemizi kurup diğerleriyle savaşmak zorundayız çünkü kendi mıntıkamızı ne pahasına olursa olsun korumakla yükümlüyüz.

Stray Dog Simulator'da kontrolümüze pek çok farklı türde köpek veriliyor. Bunlardan dilediğimizi seçerek oyuna başlayabiliyoruz. Oyunda kontrolümüze verilen köpekle vakit geçirdikçe onu güçlendirebiliyor ve ona farklı özellikler katabiliyoruz. Köpeği seçip başıboş dolaşacağınızı düşünmeyin çünkü tamamlanması gereken görevler mevcut. Sergilediğimiz performansa göre başarımlar elde ediyoruz.

Oyunda daha gerçekçi bir atmosfer yaratmak adına gece ve gündüz dönüşümleri de es geçilmemiş. Etrafta gezdikçe hava değişiyor, gece ve gündüz dönüşümleri oluyor. Gelişmiş kontrol mekanizması sayesinde köpeği kolayca kontrol edebiliyoruz.

Genel olarak ilginç bir işleyişe sahip olduğu için oyunun tüm simülasyon hayranları tarafından denenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Police Dog Simulator 3D

    Police Dog Simulator 3D ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil simülasyon oyunu
  • Dog Survival Simulator

    Dog Survival Simulator, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir açık dünya simülasyon oyunu.
  • Snow Dog Survival Simulator

    Snow Dog Survival Simulator'da bir huskynin hayatta kalmasınayardımcı oluyoruz
  • Dog Run - Pet Dog Simulator

    Mobil cihazınızda bir köpeği yönlendireceksiniz.
  • Dog Simulator

    Android cihazlarınıza ücretsiz indirebileceğiniz bir köpek simülasyonudur.
  • Dog Life Simulator APK

    Dog Life Simulator APK ile bir köpeğin hayatına tanıklık edeceksiniz.
  • Police Dog Airport Crime City

    Police Dog Airport Crime City, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bir simülasyon oyunu.
  • Hot Dog Truck

    Hot Dog Truck'ta birbirinden lezzetli hot dog'lar yapıp müşterilerimize servis ediyoruz.