Streamer Life Simulator

x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
2.1/5 ZİYARETÇİ
2,312 TOPLAM İNDİRME

Streamer Life Simulator ile sanal dünyada bir yayıncı olabilir, farklı videolar çekip yayınlayabilirsiniz.

2022 yılının ikinci ayına girdiğimiz şu günlerde oyun dünyasında yepyeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Sony, Activision Blizzard’ı satın alarak oyun dünyasına ne kadar önem verdiğini gözler önüne sermişti. Şu sıralar oyun dünyasını kasıp kavuran oyunlardan olan Streamer Life Simulator’de ilgi çekmeye devam ediyor. Peki Streamer Life Simulator nasıl indirilir?, Streamer Life Simulator sistem gereksinimleri nelerdir?

Android, iOS ve Windows platformları için Ağustos 2020’de lansmana çıkan Streamer Life Simulator hala deli gibi satmaya devam ediyor. Cheesecake Dev tarafından geliştirilen ve yayınlanan başarılı simülasyon oyunu, Steam’de ilgi odağı haline geldi. Steam üzerinde oyuncular tarafından ‘çok olumlu’ olarak ifade edilen yapım, mobil platformda da milyonlara ulaşmaya devam ediyor.

Streamer Life Simulator Özellikleri

  • Türkçe dahil olmak üzere 10 farklı dil seçeneği,
  • Nostaljik yapı,
  • Farklı silah seçenekleri,
  • Karakter özelleştirebilme,
  • Zengin ve büyük bir dünya,
  • Titizlikle hazırlanmış içerikler ve daha fazlası,

Tek oyunculu bir oynanışa sahip olan Streamer Life Simulator’de oyuncular kendilerine sanal bir dünya kuracaklar. Günümüzün popüler varyantlarından bir tanesi olan yayıncılık, oyun içerisinde de karşımıza çıkıyor. Oyuncular yapım içerisinde sıradan bir insanken yaptıkları yayınlar ile ünlenen ve popüler olan bir yayıncıyı canlandıracaklar. Daha doğrusu popüler bir sanal yayıncı olmaya çalışacaklar. Basit eğlence ve simülasyon oyunu olarak ifade edilen yapım oyunculara evcil hayvanda alabilme ve besleyebilme gibi olanaklar sunacak. Yapım içerisinde oyuncular çevreleriyle etkileşime girebilir, videolar çekecek yerler keşfedebilirler.

Streamer Life Simulator İndir

Oyunun bilgisayar ve mobil platformda yayınlandığını ifade etmiştik. Yapım Android ve iOS platformlarında ücretsiz olarak yayınlanırken, Windows platformunda ise ücretli olarak lansmana çıktı. Steam üzerinde satışlarına devam eden yapım, uygun fiyat etiketine ek olarak zaman zaman indirime de girerek oyuncuların yüzünü güldürüyor. Eğer sanal dünyada popüler bir yayıncı olmak benim işim diyorsanız aradığınız oyun Streamer Life Simulator demektir.

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7

İşlemci: 2 GHz Dual Core CPU

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4000 ve üstü

Depolama: 5 GB

 

Doğukan Çağlakpınar

Streamer Life Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
278 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Streamer Life Simulator APK ile Android cihazınızda sanal yayınlar yapabilir, popüler bir yayıncı haline gelebilirsiniz.

Android, iOS ve Windows platformlarında yayınlanan Streamer Life Simulator her geçen gün oyuncu kitlesini artırmaya devam ediyor. Mobil platformda ücretsiz, Windows platformunda uygun fiyat etiketi ile satışlarına devam eden yapım, rengarenk bir dünyayı karşımıza çıkarıyor. Eğlenceli anlara ev sahipliği yapacak olan oyun aldığı düzenli güncellemeler ile daha geniş içeriklere de ulaşıyor. Streamer Life Simulator APK ile Android cihazınızda iyi bir yayıncı olmaya hazırlanın.

Cheesecake Dev tarafından geliştirilen ve yayınlanan Streamer Life Simulator, hem ülkemizde hem de dünyanın diğer yerlerinde sevilerek oynanıyor. Mobil ve bilgisayar platformu için simülasyon oyunları arasına katılan yapım, 2020 yılından bu yana oyuncu kitlesini artırarak büyümeye devam ediyor. Zengin içeriği ile bizleri eğlenceli bir dünyaya götüren yapım da benzersiz pek çok alan da bulunuyor.

Streamer Life Simulator APK Özellikleri

  • Zengin bir dünya,
  • Birbirinden farklı aktiviteler,
  • Evcil hayvanlar,
  • Birinci şahıs kamera açıları,
  • Karakter özelleştirebilme,
  • Benzersiz video alanları,
  • Çeşitli ekipmanlar,

Sanal bir yayın dünyasını karşımıza çıkaran yapım da açık dünya üzerinde dilediğimiz gibi dolaşabilecek, benzersiz videolar çekecek alanlar arayacağız. Bazen bilgisayarımızın başında videolar düzenleyecek, bazen de evcil hayvanlarımızla çeşitli aktivitelere katılacağız. Yapım içerisinde sıfırdan başlayarak dünyanın tanıdığı bir yayıncı haline gelmek için ter dökeceğiz. Dünyanın en popüler yayıncılarından bir tanesi olmaya çalışacağımız oyun içerisinde oynadıkça daha popüler bir hale geleceğiz. Bilgisayar ve mobil platformda milyonlarca oyuncuya ev sahipliği yapmaya devam eden yapım, Steam üzerindeki satışlar ile de geliştirici ekibin kasasını parayla doldurmaya başladı.

Streamer Life Simulator APK İndir

Android sürümü Google Play üzerinde ücretsiz olarak yayınlanan yapımın, iOS sürümü de App Store üzerinde ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunuldu. Oyuncular diledikleri platform için ilgili marketlerden oyunun sürümünü indirebilirler. Yapımın Windows sürümünün ücretli olduğundan söz etmiştik. Uygun fiyat etiketi ile Steam üzerinde satışlarına devam eden yapım, sık sık indirime girerek de satışlarını artırıyor.

Bir yıldan uzun bir süredir güncelleme almayan yapım, önümüzdeki süreç içerisinde güncelleme alacak mı bilinmiyor.

 

Doğukan Çağlakpınar

Streamer Life Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
94.5 MB DOSYA BOYUTU

Streamer Life Simulator ile iOS cihazınızda sanal bir yayıncı olacak, eğlenceli dakikalar yaşayacaksınız.

Akıllı telefonunuzda ya da Windows bilgisayarınızda sanal bir yayıncı olmak ister misiniz? Eğer cevabınız ‘evet’ ise aradığınız oyun Streamer Life Simulator demektir. Cheesecake Dev tarafından geliştirilen ve mobil platformda ücretsiz olarak yayınlanan yapım, 2020 yılından bu yana Steam üzerinde milyonlarca adet kopya sattı. Oyunculara sanal bir ortamda popüler bir yayıncı olma fırsatı veren yapım, ilgi çekmeye devam ediyor. Peki Streamer Life Simulator nedir? Nasıl oynanır?

Öncelikle oyunun üç farklı platformda oynandığının altını bir kez daha çizelim. Android ve iOS platformları üzerinde ücretsiz olarak yayınlanan oyun, Windows platformu için Steam üzerinde ücretli olarak yayınlandı. Steam üzerinde oyuncular tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen yapım, mobil platformda pek de istediğini bulamadı. Oyunun özelliklerinden bahsederek devam edelim.

Streamer Life Simulator Özellikleri Nelerdir?

  • Zengin bir tek oyunculu mod,
  • Farklı evcil hayvan seçenekleri,
  • Farklı yayıncı ekipmanları,
  • Açık bir dünya,
  • Günlük aktiviteler,

Streamer Life Simulator Nasıl Oynanır?

Yapım içerisinde sıfırdan bir yayıncı olacak, dünyanın en popüler yayıncısı olmaya çalışacağız. Öncelikle oyun içerisinde ekipmanımız ve sınırlı içeriğimiz olacak. Oyun içerisinde ilerledikçe yepyeni ekipmanlara ulaşabilecek, birbirinden bağımsız videolar çekecek ve popülerleşmeye başlayacağız. Oyuna başlar başlamaz kısa süreli bir öğreticinin de karşımıza çıktığını unutmadan belirtelim.

Sade grafik açılarına sahip olan oyunda bazen araba kullanacak, gezecek, eğlenecek bazen de bilgisayar başında olup yayınlar açacağız. Tüm platformlarda Türkçe dil desteğine de sahip olan yapım bu yönü ile de oyuncular tarafından epey seviliyor. Hem bilgisayar hem de mobil platformda milyonlarca oyuncuya ulaşan yapım, her geçen gün kitlesini artırmaya devam ediyor. 2020 yılında piyasaya çıkmasıyla ilgi çekmeye başlayan oyun, uzun bir süredir güncelleme de almıyor. Geliştirici ekip oyunu unuttu mu bilinmez ancak yapım uzun süre daha oynanmaya devam edilecek gibi görünüyor.

 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Firefighting Simulator

    Fire fighting simulator PC için itfaiye simülatörü. Türkçe İtfaiye simülasyon oyunu Firefighting Simulator Steam'de.
  • Surgeon Simulator 2

    Surgeon Simulator 2 İndir: PC'deki en iyi ameliyat simülasyon oyunu
  • Rock Star Life Simulator

    Rock Star Life Simulator'da, büyük bir yıldız olmak için sokaklarda gitar çalın ve gitgide gelişerek devasa konserler verin.
  • Ship Graveyard Simulator

    Ship Graveyard Simulator, gemi mezarlığı oyunu olarak geçmektedir. İstediğiniz gemiyi seçip denizlere açılma imkanınız bulunmaktadır.
  • Farming Simulator 2013

    Farming Simulator 2013 İndir (PC): Bilgisayarınızda oynayabileceğiniz en iyi çiftlik simülasyonu oyunu
  • Farming Simulator 19

    Farming Simulator 19 ile gerçekçi bir çiftçilik deneyimi yaşayacak, tarla ekip biçebileceksiniz.
  • Euro Truck Simulator 2 - Road to the Black Sea

    Euro Truck Simulator 2 (ETS 2) Türkiye haritası Road to Black Sea indir diyerek, Karadeniz yollarına çıkabilirsiniz.
  • Madhouse Madness: Streamer's Fate

    Bir yayıncı olarak gizemli akıl hastanelerini keşfettiğiniz Madhouse Madness: Streamer's Fate oyununda, yayın yapın, bulmacaları çözün ve eğlenceli bir simülasyon korku deneyimi yaşayın.