Street Drift 86

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Street Drift 86, Android telefon ve tabletinizde oynayabileceğiniz retro görselli drift yarış oyunu.

Street Drift 86, retro görselleriyle bir dönem başından ayrılamadığımız yarış oyunlarını Android telefon ve tabletlere taşıyan başarılı bir yapım. Oyunu açtığınız vakit gerçekten kendinizi yeni nesil bir mobil cihazda oyun oynuyormuş gibi hissetmiyorsunuz.

Eski oyunları unutamayanlar için yapılan özel yapım yarış oyununda adından da tahmin edeceğiniz üzere arabanızı kaydırarak diğer bir deyişle drift yaparak olabildiğince yüksek puan elde etmeye çalışıyorsunuz.

Hem görsel olarak hem de oynanış olarak benzerlerinden farklılık gösteren Streeet Drift 86 oyununda beş şeritli trafiğin yoğun olduğu bir yolda durmadan drift yaparak ilerliyorsunuz. Arabanız sürekli kayar pozisyonda olduğundan yola dikkatinizi vermeniz son derece önemli. Her an karşınıza araba çıkabiliyor. En kötüsü de yol çok şeritli olduğundan birkaç tane yan yana arabalar arasından geçmeniz gerekiyor. Bu tehlikeli hareketi yaptığınızda ekstra puan kazanıyorsunuz. Arabalara dokunmadan ilerlemeniz de mümkün ancak ne kadar tehlikeli hareket yaparsanız o kadar çabuk ve katlayan puanınız oluyor.

Oyunda arabanın kontrolünü sağlamak için tek yapmanız gereken sağ ve sol yana dokunmak. Ancak bunu yaparken tüm dikkatinizi yola vermelisiniz. Her ne kadar başlangıçta trafikteki arabaların farlarından hangi şeritte yol aldıklarını tahmin edebilseniz de sonradan buna dikkat edecek zamanınız olmuyor ve çok kıvrak hareketler yapmadan ilerleyemiyorsunuz.

Erkan Calp

Street Drift 86

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Street Drift 86, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz retro görsellere sahip drift yarış oyunu.

Street Drift 86, düşük seviye bilgisayar ve oyun konsollarında çıkış yapan bizleri ekran başına kitleyen eski dönem yarış oyunlarını arayanlar için hazırlanmış iOS platformunda hem iPhone hem de iPad’de oynanabilir olan bir drift oyunu.

DOS işletim sistemine ve oyun konsollarına çıkmış görsel anlamda rezalet olmasına karşın keyif veren oyunlara özlem duyanlar, retro oyun severler için özel bir oyun olduğunu düşündüğüm Street Drift 86’da trafiğin hiç durmadığı çok şeritli yolda drift yapmaya çalışıyoruz. Bunu başarabilmek zaten zorken oyun bizi daha zor hareketler yapmaya itiyor. Arabalar arasından silme geçerek puanımızı katlamamız gerekiyor. Kıyıdan köşeden, kimseye dokunmadan yol aldığımız vakit puanımız oldukça düşürülüyor.

Oyunun görselleri kadar oynanışı da farklı. Arabamız kendiliğinden kayıyor; biz sadece ekranın sağ ve soluna dokunarak yön veriyoruz. Bu kontrol sistemine alışmak zaman almıyor ancak oyunda ilerledikçe yolda ilerlemek zorlaşıyor. İstemediğiniz halde arabaların arasından geçmek durumunda kalıyorsunuz.

Yarış esnasında kazandığınız puanlar arkadaşlarınıza gösteriş yapmaktan başka bir işe yaramıyor. Arabanın boyanmasının ücretsiz, özelleştirmesinin ücretli olması oyunun tek beğenmediğim yanı oldu.

Erkan Calp

Street Drift 86

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Street Drift 86, retro görselleriyle nostalji yaşatan drift yarış oyunu ve Windows Phone'da da ücretsiz.

Street Drift 86, yüksek boyutta detaylı görsellerle mobil cihazın performansını sömüren oyunlara sıcak bakmayanların ilgisini çekeceğini düşündüğüm bir yapım ve Windows Phone'da da resmi olarak karşımıza çıkıyor. Adından da tahmin edeceğiniz atari dönemini yansıtan görsel ve müziklerle bizleri karşılıyor.

Görsellikten ziyade oynanışa önem veren yarış severlerin hoşuna gideceğini düşündüğüm Street Drift 86 oyununda arabamızla beş şeritli yolda trafikteki arabalara aldırış etmeden drift yapmanın keyfini sürüyoruz. Son derece tehlikeli hareketler yaparak ekstra puanlar kazanmaya çalıştığımız oyunda tek bir araba seçebiliyoruz. Renk seçimimizi yaptıktan sonra yarış ekranına geçiyoruz.

Arabamızın kontrolünü sağlamak için ekranın sağ ve sol noktasına dokunmamız kafi oluyor. Arabamız kendiliğinden yol aldığından sadece dokunma hareketiyle yönlendirmenin basit olduğunu düşünüyoruz ancak oyun biraz ilerledikten sonra bunu kafamızdan siliyor. Durma lüksümüz olmadığından ve de sürekli drift yaparak ilerlediğimizden bir noktadan sonra beş şeritli yol dar gelmeye başlıyor; arabaların arasından silme geçmeden yol alamıyoruz.

Retro oyunda ne kadar gerekli tartışılır ancak oyun bize özelleştirme seçeneği de sunuyor. Arabamızın kaput, far, kanat, bagaj bölümlerini değiştirebiliyor ve boyayabiliyoruz. Özelleştirmenin mağazada yer alması ve yarıştan kazandığımız puanla yapamıyor olmamız oyunun en büyük eksisi.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drift Mania: Street Outlaws

    Drift Mania: Street Outlaws, Android cihazlarınız üzerinde gerçekçi bir drift deneyimini sizlere sunan üç boyutlu bir yarış oyunudur.
  • Absolute Drift

    En iyi drift yarışçıları bu oyunda
  • Sling Drift

    Tek parmakla oynanan drift yarış oyunu
  • Snow Drift

    Drift yaparak karları temizleyin.
  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Drift Zone 2

    Ufak boyutlu kaliteli grafiklere sahip drift yarış oyunu
  • Drift Max World

    Mobildeki en iyi drift yarış oyunu!