Street Warriors

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazınızda birilerini pataklamak ister misiniz?

Dövüş oyunlarının vazgeçilmezi olan Street Warriors, oyunculara adrenalin dolu anlar yaşatıyor. Android platformuna özgü olarak geliştirilen yapımda birbirinden farklı karakterler ile karşı karşıya gelecek ve onları pataklamaya çalışacağız.

Oldukça gerçekçi grafiklere sahip olan yapımda, bizleri fantastik efektler bekliyor. Aynı atari oyunlarında olduğu gibi 2D grafikler eşliğinde rakiplerimiz ile karşı karşıya geliyor ve ekranda yer alan joyistickler yardımı ile onları yere sermek için mücadele ediyoruz.

Oyun içerisinde birbirinden farklı onlar karakter yer alıyor. Oyuncular bu karakterler arasından dilediğini seçebilir ve fantastik dövüşlere katılabilirler. Çok sayıda akrobatik saldırı hareketlerinin yer aldığı yapımda, bizleri etkileyecek cinsten görseller bulunuyor. 

Sürükleyici yapısı ile dikkatleri üzerine çeken yapımda, birbirinden farklı mekanlar da bulunmaktadır. Oyuncular bu mekanlarda kıyasıya rekabet edecek ve birbirlerini devirmeye çalışacaklar. Ücretsiz bir dövüş oyunu olarak mobil platformda yayınlanan Street Warriors, mobil platformdaki en iyi dövüş oyunu olma özelliğine de sahip. Oyuncular sürükleyici bir atmosfer de adrenalini adeta iliklerine kadar hissedecekler.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Warriors APK

    Stickman Warriors APK, gerçekçi fizik ve zorlu oynanışa sahip beat'em'up türünde eğlenceli ve bağımlılık yapıcı Android oyunu.
  • WhamBam Warriors

    Esirleri kurtarmak için aksiyon dolu savaşlara katılacağınız benzersiz bir oyundur.
  • Warriors of the Universe Online

    Kendi oluşturduğunuz karakterlerle aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Time Warriors

    Time Warriors, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ait mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • ZigZag Warriors

    ZigZag Warriors, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz ejderha öldürme oyunu.
  • Stickman Warriors Heroes 3

    Stickman Warriors Heroes 3, çöp adam süper kahramanlarla dövüştüğünüz bir Android oyunu.
  • Ragdoll Warriors : Crazy Fighting Game

    Gerçek zamanlı dövüşlere katılacağız.
  • Eternity Legends: League of Gods Dynasty Warriors

    Farklı oyuncular ile savaşacağız.