Striker Soccer 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
738 TOPLAM İNDİRME

Striker Soccer 2 bolca eğlence sunan bir futbol oyunudur

Striker Soccer 2 eğer mobil cihazlarınızda futbol oyunu oynamayı seviyorsanız hoşunuza gidebilecek eğlenceli bir spor oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir futbol oyunu olan Striker Soccer 2'de yıldız oyunculardan oluşan futbol takımımızı kurarak sahaya çıkıyoruz ve rakiplerimizde gerçek zamanlı maçlar yaparak şampiyonluğu yakalamaya çalışıyoruz. Striker Soccer 2 mobil cihazlarda alışılan şut atma oyunlarının aksine bize nadir olarak rastlanan gerçek maçlar yapma imkanı tanımakta. Oyunda dünya çaından 16 lige yer veriliyor ve bu ligler içerisinde yer alan 300 takımdan birini seçebiliyoruz.

Striker Soccer 2'de takımımızı seçtikten sonra çıktığımız maçlarda başarı kazandıkça takımımızın gelişimini yönetebiliyoruz. Dilersek yeni oyuncuları takımımıza transfer edebileceğimiz gibi mevcut futbolcularımızı geliştirebiliyor ve takımımızı daha da güçlü hale getirebiliyoruz. Ayrıca oyunda belirli görevleri gerçekleştirerek özel ünvanlar kazanabilmekteyiz.

Striker Soccer 2 oldukça kaliteli grafiklerle donatılmış. Oyunda güneşli havanın yanında yağmur gibi farklı hava şartları da yer almakta ve akşam güneş batarken yapılan maçlarda güneş ışığının sahaya yansıması yüksek detay seviyesiyle oyuna aktarılmakta.

Eğer eğlenceli bir futbol oyunu oynamak isterseniz Striker Soccer 2'yi deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Striker Soccer 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
303 TOPLAM İNDİRME

Striker Soccer 2 bolca eğlenceli sunan başarılı bir futbol oyunudur

Striker Soccer 2 eğer elışılagelmiş basit şut atma oyunlarından sıkıldıysanız size tavsiye edebileceğimiz oldukça kaliteli bir mobil futbol oyunudur.

iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Striker Soccer 2 bize kendi rüya takımımızı yaratma ve maçlara çıkarak rakiplerimize yeteneklerimizi gösterme imkanı sunuyor. Oyun alışılagelmiş şut atma oyunlarının aksine gerçek zamanlı olarak maçlara çıkmamıza ve takımımızı yönetmemize izin veriyor. Striker Soccer 2'de dünya çapındaki 16 ligde mücadele eden 300 oynanabilir takıma yer verilmekte. Oyuncu bu takımlardan birini seçtikten sonra lig maçlarına çıkarak şampiyonluk peşinde koşuyor. Ayrıca oyuncu maçları kazandıkça yeni oyuncular transfer edebiliyor, takımındaki oyuncuları geliştirerek takımını güçlendirebiliyor.

Striker Soccer 2'nin grafikleri görsel olarak tatmin edici seviyede. Oyunda günün farklı zamanlarında maç yapabildiğimiz gibi yapmur gibi farklı hava şartlarında da maçlara çıkabiliyoruz. Striker Soccer 2 oynanış olarak da umut vaad eden öğelere sahip. Oyunda Belirli görevleri tamamladığımızda özel ünvanlar kazanabilmekteyiz.

Eğer boş zamanlarınızı değerlendirmek için kaliteli bir futbol oyunu arıyorsanız Striker Soccer 2'yi tavsiye ederiz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Striker Soccer America

    Striker Soccer America, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir futbol oyunu.
  • Striker Soccer Euro 2012

    Striker Soccer Euro 2012, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonasını konu alan yeni futbol oyunlarından biri.
  • Striker Manager 2

    Striker Manager 2, futbolla arası iyi olan oyunseverlerin büyük keyifle oynayacakları bir futbol menajerlik oyunu.
  • Tiny Striker

    Tiny Striker ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir şut çekme oyunudur.
  • Tiny Striker: World Football

    Tiny Striker: World Football, kuş bakışı kamerayla oynanan ücretsiz futbol oyunu.
  • Soccer Rally 2

    Soccer Rally 2 eğlenceli bir futbol oyunudur
  • Active Soccer 2 DX

    Active Soccer 2 DX mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Stick Soccer 2

    Stick Soccer 2, maçın önemli pozisyonlarında sahaya çıktığınız ücretsiz futbol oyunu.