Striker Soccer America

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
98 TOPLAM İNDİRME
81 MB DOSYA BOYUTU

Striker Soccer America, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir futbol oyunu.

Striker Soccer America, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir futbol oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyun, hem grafik hem de oyun yapısı olarak Android için en iyi futbol oyunları arasında gösterilebilir.

Oyunun adından da anlaşılabildiği gibi takımlar Amerika kıtasından seçilmiş. Bu takımlar arasında Brezilya, Şili, Kanada, Honduras, Panama, Peru, Venezuela, Meksika, Kosta Rika ve Jameika gibi isimler yer alıyor. Dilediğimiz seçip maçlara çıkabiliyoruz.

Striker Soccer America'da dört farklı oyun modu görev yapıyor. Bunlardan birisi de çevrimiçi müsabakalara katılabileceğimiz Online Events modu. Bu modda alacağımız puanlara göre çeşitli ödüller kazanma şansına sahip oluyoruz.

Futbolcularımızı kontrol edebilmek için ekranda bulunan dijital kontrollerden faydalanıyoruz. Oyunu oynarken bu kontrollere bağlı herhangi bir problemle karşılaşmadık. Bu yüzden iyi çalıştıklarını söylemek hata olmaz.

Striker Soccer America türünün iyi örneklerinden bir tanesi. Futbol oyunlarına ilgi duyuyorsanız iyi bir seçim olacaktır.

Emircan Erdoğan

Striker Soccer America

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
154 MB DOSYA BOYUTU

Striker Soccer America, futbolseverleri ekran başına kilitleyebilecek türden bir yapım.

Striker Soccer America, futbol oyunlarına ilgi duyan iPhone ve iPad cihaz sahiplerinin beğenisini kazanacak türden bir oyun. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu futbol oyununda birbirinden zorlu maçlara çıkarak rakiplerimizi yenmeye ve ligde yükselmeye çalışıyoruz.

Oyunun adından da anlaşılabileceği gibi takımlar Amerika kıtasından seçilmiş. Toplamda 12 farklı takım var. Bunlar arasında Bolivya, Meksika, Arjantin, Paraguay, Peru, Venezuela, Brezilya, Şili, Ekvator, Kosta Rika, Guatemala ve dahası var. Bu takımlardan birisini seçerek mücadeleye başlayabiliyoruz.

Oyunda başarılı olabilmek için öncelikle taktiklerimize karar vermemiz gerekiyor. Her takımın farklı bir oynayış stili olduğu için maçlardan önce taktiklerimizi yeniden tasarlamamız gerekli.

Oyunda, futbolcularımızı kontrol edebilmemiz için ekranda bulunan butonlardan faydalanabiliyoruz. Dokunmatik kontroller bir nebze alışkanlık gerektirse de kısa zamanda kolayca kavranabiliyor.

Arkadaşlarımızla mücadele edebilmemize de imkan sağlayan Striker Soccer, futbola meraklı her oyunsever tarafından denenmeli.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Striker Soccer 2

    Striker Soccer 2 bolca eğlence sunan bir futbol oyunudur
  • Striker Soccer Euro 2012

    Striker Soccer Euro 2012, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonasını konu alan yeni futbol oyunlarından biri.
  • Tiny Striker

    Tiny Striker ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir şut çekme oyunudur.
  • Tiny Striker: World Football

    Tiny Striker: World Football, kuş bakışı kamerayla oynanan ücretsiz futbol oyunu.
  • Striker Manager 2

    Striker Manager 2, futbolla arası iyi olan oyunseverlerin büyük keyifle oynayacakları bir futbol menajerlik oyunu.
  • Tiny Striker La Liga 2018

    Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz bir futbol oyunu
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Tip Tap Soccer

    Tip Tap Soccer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tık tabanlı bir spor simülasyonu oyunudur.