Stunt Guy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME

Stunt Guy hem yarış hem de bol aksiyon içeren keyifli bir oyundur.

Stunt Guy hem Android hem de iOS işletim sistemine sahip cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir yarış bazlı aksiyon oyunudur. Aksiyon dozu son derece yüksek olan bu oyunda kalabalık yollar üzerinde yol almaya ve mümkün olduğu kadar fazla puan toplamaya çalışıyoruz.

Oyunda kuşbakışı kamera açısına yer verilmiş. Açıkçası bu kamera açısı oyunla uyum içerisinde ilerliyor ve genel olarak farklı bir hava katıyor. Belli bir kurala sahip olamayan Stunt Guy bu yönüyle kullanıcılara akıcı ve aksiyon dozu yüksek bir deneyim sunuyor.

Yolda giderken karşımıza çıkan araçlara çarpıp kendimize yol açıyor ve kıra döke ilerlemeye devam ediyoruz. Bu esnada meydana gelen patlamalar ve animasyonlar dikkat çeken noktalar arasında. Bazen öyle bir çarpıyoruz ki aracımız havalanıyor ve yere sert bir iniş yaptıktan sonra yola devam ediyor.

Stunt Guy’ın kontrolleri herkesin kolaylıkla kullanabileceği düzeyde. Ekranın sağ ve solunda yer alan okları kullanarak aracımızı yönlendirebiliyoruz.

Genel olarak başarılı bir oyun olarak niteleyebileceğimiz Stunt Guy’ı aksiyon ve yarış temalı oyunlardan hoşlanan herkese tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

Stunt Guy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
93.4 MB DOSYA BOYUTU

Stunt Guy aksiyon dozu yüksek eğlenceli bir yarış oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Stunt Guy iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon dozu yüksek eğlenceli bir oyundur.

Yarış meraklılarına hitap eden bu keyifli oyunda çılgın bir aracın kontrolünü ele alıyor ve akan trafikte ilerleyerek etrafa dehşet saçıyoruz. Akan trafikte tehlikeli manevralarla ilerleyen karakterimizi iyi bir şekilde kontrol ederek mümkün olduğu kadar fazla puan almaya çalışıyoruz.

Oyunda kuşbakışı kamera açısı kullanılmış. Bana göre bu kamera açısı oyunun aksiyon ve yarış karışımı atmosferiyle uyum içerisinde çalışıyor. Olaya yakından hakim olma şansını yakalıyoruz. Ekranın sağ ve sol taraflarında bulunan butonları kullanarak aracımızı kontrol edebiliyoruz. Keskin manevralarla araçların arasından geçmeye çalışıyoruz fakat yoğun bir trafik olduğu için bu her zaman mümkün olmuyor.

Toplamda 40’tan fazla bölüm içeren Stunt Guy, aksiyon ve yarış karışımı bir oyun arayanların mutlaka değerlendirmesi gereken bir alternatif.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stunt it!

    Stunt it!, ücretsiz olarak sunulan, epey zorlu bir beceri ve aksiyon oyunu karışımı.
  • Family Guy The Quest for Stuff

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz Family Guy oyunudur.
  • Race Stunt Fight 3!

    Race Stunt Fight 3!, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir motosiklet yarışıdır.
  • Ekstrem Stunt

    Motosiklet yarışlarına katılacağız.
  • Gravity Guy Free

    Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir koşu ve aksiyon oyunudur.
  • Stunt Extreme

    Stunt Extreme, motocross yarışı heyecanını Android cihazlara taşıyor.
  • Stunt Hill Biker

    Stunt Hill Biker mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Stunt Wheels Party!

    Stunt Wheels Party! mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur