Stupid Ninjas Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
197 TOPLAM İNDİRME
17.2 MB DOSYA BOYUTU

Stupid Ninjas Free, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz zorlu bir beceri oyunudur.

Stupid Ninjas Free adlı iOS oyununda köylülerin başına musallat olan ninjaları ortadan kaldırabilecek son samuray ve köylülerin son umudu sizsiniz.

Samuray kılıcınızı elinize alarak her bölümde karşınıza çıkan ninjaların tamamını 1, 2 veya 3 kılıç darbesiyle yok etmeniz gerekiyor.

Tabi bunu yapmak hiç kolay olmayacak çünkü yer yer tek kılıç darbesiyle yedi sekiz ninjayı yok etmeniz bile gerekecek. Peki bunu nasıl yapacağınızı mı merak ediyorsunuz? Çok kolay.

Bu noktada aptal ninjaların üzerinde yer alan ölümcül ninja yıldızlarından faydalanıyoruz. Bir kılıç darbesiyle kestiğiniz ninjaların üzerinde yer alan ölümcül ninja yıldızları dört bir yana dağılıyor ve diğer ninjalara saplanıyor. Aynı şekilde yıldızı yiyen ninja ölüyor ve onun üzerindeki yıldızlarda etrafa dağılıyor. Bu şekilde zincirleme bir reaksiyon arasında çoğu zaman farketmeden tüm ninjaları haritadan temizlemiş olacaksınız.

Her bölümde bulunan ninjaları ortadan kaldırmak dışında yapmanız gereken bir diğer görev ise her bölümde üç adet bulunan altın renkli ninja yıldızlarından olabildiğince fazla toplayarak, sonraki bölümlerin kilidini açtırmaktır.

Sonuç olarak Stupid Ninjas Free gerçekten bağımlılık yapan, düşündüren ve eğlendiren bir iOS oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca boş zamanlarınızı değerlendirmek için birebir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stupid Zombies 2 Free

    Stupid Zombies 2 Free, ilk oyunun yenilenmiş hali olarak bambaşka bir zombi öldürme tecrübesi yaşayacağımız oldukça eğlenceli ve bağımlılık yapan bir iOS oyunudur.
  • Stupid Zombies Free

    Stupid Zombies Free, iPhone ve iPad'leriniz ile birlikte karşınıza gelen farklı bölümlerdeki tüm zombileri öldürmeye çalışacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Mini Ninjas

    Mini Ninjas her yaştan oyuncuya hitap eden bir mobil oyundur
  • Stupid Zombies 3

    Stupid Zombies 3 bolca eğlence sunan bir mobil zombi oyunudur
  • Dragon Ninjas

    Dragon Ninjas, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • English Ninjas

    English Ninjas, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde ingilizce pratik yapmanızı sağlayan bir uygulamadır.
  • Stupid Zombies

    Stupid Zombies, temelde fizik kurallarına dayalı olan ve zombileri yok etmeye dayanan bir mobil oyundur.
  • Stupid Test!

    Harika bir bulmaca oyunu