Success Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
183 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Success Story, 10 farklı restoranı işletmeye çalıştığınız bir Windows 8.1 oyunu.

Success Story, G5 Entertainment imzasını taşıyan popüler restoran işletme oyunları arasında. Detaylı hazırlanmış yüksek kalitede grafikleri ve karakter animasyonları ile benzerlerinden öne çıkan yapım Windows platformunda da ücretsiz. Hem tablet hem de bilgisayarımız üzerinde oynayabildiğimiz bu oyunda Fransız mutfağının öne çıkan lezzetlerini hazırlıyoruz.

Büyük bir restoranda tek başımıza çalıştığımız ve süre sınırının olmadığı oyunda popüler Fransız tatlılarının yanında patates kızartması, hamburger, pizza, dondurma, kahve ve daha saymakla bitiremeyeceğim menüler hazırlıyoruz. Amacımız restoranımıza gelen müşterilerin siparişlerini en hızlı ve eksiksiz şekilde hazırlayarak para kazanmak ve restoranımızı genişletmek. Ancak işimiz oldukça zor. Daha ilk çalışma günümüzden onlarca sipariş alıyoruz. Müşterilerimiz çok sabırsızlar, fazla bekletilmeye gelmiyorlar. Tabii ki işimizi çok iyi yaparsak müşteriler bahşiş bile bırakabiliyor.

Oyunu zenginleştirmek, daha çekici kılmak adına koyulmuş 7 mini oyun içeren oyunda hep aynı restoranda bulunmuyoruz. Yeni malzemelerle yeni yemekler yapabileceğimiz 10 farklı restoranda çalışıyoruz. Menü çeşidimiz ise oyunda ilerledikçe artıyor. Çok sayıda tatlı ve içeceğin yanında yüzlerce farklı burger yapabiliyoruz.

Çocukların da oynayabilecekleri kadar basitlikte kontrol seçenekleri sunan burger hazırlama oyunu Success Story’i bolca boş vakti olan herkese öneririm. Görsellerden oynanışa her şeyiyle başarılı bir yapım olmuş.

Success Story Özellikleri:

  • 10 farklı restoran
  • 12 burger malzemesi ile 140’dan fazla burger tarifi
  • 7 mini oyun ve 10 öne çıkan karakter
  • Success Story’de görebileceğiniz 14 özel yemek
Erkan Calp

Success Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
115 TOPLAM İNDİRME

Success Story, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli ve sürükleyici bir restoran işletme oyunu.

Success Story, Android işletim sistemine sahip tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir restoran işletme oyunu olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda kendi restoranımızı işletmeye çalışıyor ve gelen müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz.

Geniş kapasiteli bir restoran sahibi olduğumuz için gelenlerin beklentileri de aynı ölçüde yüksek oluyor. Bu noktada dikkat etmemiz gereken önemli nokta siparişleri eksiksiz bir şekilde hazırlamak. Menüde geçiş çaplı bir seçenek yelpazesi yer alıyor. Hamburgerlerimizi yapmak için kullanabileceğimiz 12 farklı malzeme çeşidi bulunuyor. Bu malzemeleri kullanarak 140 farklı burger yapabiliyoruz.

Success Story'de 7 farklı mini oyun bulunuyor. Bu oyunlar ana oyunu zenginleştirmek üzere tasarlanmış keyifli yapımlar. Açıkçası eğlenceli ve oyuna bağlayıcı bir hava kattıklarını belirtmem gerekiyor.

Oyunda kaliteli grafikler kullanılmış. Yemeklerin ve restorandaki öğelerin tasarımı ilgi çekici bir yapıya sahip. Oynarken görsel öğelere bağlı bir hayal kırıklığı yaşamıyoruz. Aynı durum kontroller için de geçerli. Basit dokunma ve sürükleme hareketleriyle işlemleri gerçekleştirebiliyoruz.

Eğer restoran işletme oyunları oynamaktan keyif alıyor ve bu kategoride oynayabileceğiniz ücretsiz bir seçenek arıyorsanız Success Story'yi denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Barn Story: Farm Day

    Barn Story: Farm Day, çiftlik hayatına adım atarak şehrin tüm stresini unutacağınız yepyeni bir Windows 8.1 oyunu.
  • Her Story

    Her Story, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz ilginç bir macera/bulmaca oyunudur.
  • Story

    Story ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir video düzenleme uygulamasıdır
  • A War Story

    A War Story, teröristleri durdurmak için çalıştığınız, birinci şahıs kamera açısıyla oynanan bir FPS oyunudur
  • Minecraft: Story Mode

    Minecraft: Story Mode, Telltale'in ünlü serilerinde Minecraft'ı konuk ettiği sezonluk bir macera oyunudur.
  • Trine 2: Complete Story

    Trine 2: Complete Story ile maceraya kaldığımız yerden devam ediyoruz
  • Horror School Story

    Kabuslarla dolu bir okul içerisinde uyanan öğretmeni canlandırdığınız Horror School Story, oyunculara atmosferik hikaye anlatımıyla birlikte hayatta kalma korku deneyimi sunuyor.
  • Story Of Arado

    Özel güçlere sahip üç farklı kahramandan birini seçerek macera ve aksiyon dolu dakikalar geçirebileceğiniz oyun programı.