Sudoku Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Sudoku Quest Free, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Sudoku Quest Free, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Farklı modlara sahip olan oyunda aklınızın sınırlarını zorlayacaksınız.

Klasik sudoku oyunlarından farklı bir kurguyla karşımıza çıkan Sudoku Quest Free oyununda aklınızın ve mantığınızın sınırlarını zorlayacaksınız. Oldukça hoş animasyonlara sahip olan oyunda farklı oyun modlarıyla oynayabilir ve eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. 600'den fazla zorlu bölümüyle ve 10 bin'den fazla çözüm kombinasyonuyla Sudoku Quest Free sizleri bekliyor. Kolaydan zora doğru giden bölümleri oynarken oyun içerisinde yer alan ipuçlarından da faydalanabilirsiniz. Özel yeteneklere sahip olabilir ve işinizi daha fazla kolaylaştırabilirsiniz. Arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz ve kendi kendinize yarışabileceğiniz oyunu sakın kaçırmayın. Mobil cihazlarda akıcı bir deneyim sunan Sudoku Quest Free, boş zamanlarınızı geçirebileceğiniz bir akıl oyunudur.

Sudoku Quest Free oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Sudoku Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
29.1 MB DOSYA BOYUTU

Sudoku Quest Free, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Sudoku Quest Free, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Zorlayıcı bölümlere sahip olan oyunda işiniz oldukça zor.

Farklı zorlukta bölümlere sahip olarak karşımıza çıkan Sudoku Quest Free, aklınızın ve mantığınızın sınırlarını zorlayan bir oyundur. Hoş animasyonları ve kaliteli grafikleriyle yüksek zevk sunan oyunda farklı oyun modlarıyla oynayabilir ve eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. 600'dan fazla zorlu bölüme sahip olan oyunda işiniz de oldukça zor. 9x9 sudokulardan farklı olarak daha geniş ve dar alanlarda da oyun oynayabiliyorsunuz. Gerçek anlamda zorlayıcı bir oyun olan Sudoku Quest Free ile boş zamanlarınızı eğlenceli hale getirebilir ve aynı zamanda beyninizi sürekli aktif tutabilirsiniz. Arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz oyunda yüksek skorlara ulaşarak zorlu görevleri ve başarı seviyelerini de yerine getirmelisiniz. Akıcı bir oyun deneyimi sunan Sudoku Quest Free'yi sakın kaçırmayın.

Sudoku Quest Free oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sudoku Master

    Sudoku Master, sudoku severler için tasarlanmış oldukça güzel ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • World's Biggest Sudoku

    World's Biggest Sudoku, elle hazırlanmış yüzlerce Sudoku'nun yer aldığı bir bulmaca oyunudur.
  • Sudoku Free

    Sudoku Free, Sudoku severlerin yada beyin jimnastiği yapmak isteyenlerin kullanabileceği yararlı ve ücretsiz bir Android sudoku uygulamasıdır.
  • Sudoku

    Sudoku, popüler bulmaca türünün Android sürümü.
  • Super Sudoku

    Super Sudoku, renkli ve ücretsiz bir Sudoku oyunu.
  • Sudoku World

    Sudoku World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • AE Sudoku

    AE Sudoku, akıllı telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bulmaca oyunudur.
  • Conceptis Sudoku

    Klasik Sudoku' dan sıkılanlara...