Sudoku World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
7.1 MB DOSYA BOYUTU

Sudoku World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Sudoku World eğer hem eğlenmek hem de beyin jimnastiği yapmak istiyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil bulmaca oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Sudoku World, popüler bir bulmaca oyunu olan klasik Sudoku'yu mobil cihazlarımıza taşıyor ve bu eğlenceyi nerede olursak olalım yaşamamızı mümkün kılıyor. Otobüs yolculukları, tren yolculukları, uzun seyahatler, iş ve ders molaları Sudoku World sayesinde daha keyifli hale gelmekte.

Sudoku World'de ekrandaki oyun tahtası üzerinde göreceğimiz boşlukları sayıları kullanarak doldurmaya çalışıyoruz. Bu işi doğru yaptıkça bölümleri geçiyoruz ve daha zorlu bölümler karşımıza çıkıyor. Ayrıca oyunda farklı zorluk seviyeleri de yer almakta. 4000 civarında bölümün yer aldığı Sudoku World uzun soluklu bir eğlence sunmakta.

Sudoku World oyundaki lerlemenizi kaydedbiliyor ve sonradan oyuna kaldığınız yerden devam etmenize izin veriyor. Tabletleri de destekleyen oyunu online olarka oynayabilir ve diğer oyunculara karşı yarışabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Sudoku World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
13.9 MB DOSYA BOYUTU

Sudoku World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Sudoku World can sıkıntısına ilaç olabilen oldukça eğlenceli bir mobil bulmaca oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Sudoku World, Uzak Doğu'nun ünlü bulmaca oyunu Sudoku'yu mobil cihazlarımıza taşıyor. Sudoku World sayesinde uzun geçen yolculuklar sıkıcı olmaktan kurtuluyor, ders veya iş arasında verdiğimiz molalar daha eğlenceli hale geliyor. Sudoku World temel olarak klasik Sudoku oynanış mantığını koruyor. Oyunda bize oyun tahtası üzerinde belli sayılar ve boşluklar veriliyor. Bu boşluklara nümerik klavyeyi kullanarak doğru sayıları yerleştirmemiz ve ekrandaki tüm boşlukları doldurarak bölümleri geçmemiz gerekiyor.

Sudoku World içinde 4000'den fazla bölüm yer almakta. Oyuncular bu  bölümleri farklı zorluk seviyelerinde oynayabilmekteler. Oyunu dilerseniz tek başınıza oynayabilir, dilerseniz online olarak oynayarak diğer oyunculara karşı yeteneklerinizi test edebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World's Biggest Sudoku

    World's Biggest Sudoku, elle hazırlanmış yüzlerce Sudoku'nun yer aldığı bir bulmaca oyunudur.
  • Sudoku Master

    Sudoku Master, sudoku severler için tasarlanmış oldukça güzel ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Sudoku Free

    Sudoku Free, Sudoku severlerin yada beyin jimnastiği yapmak isteyenlerin kullanabileceği yararlı ve ücretsiz bir Android sudoku uygulamasıdır.
  • Sudoku

    Sudoku, popüler bulmaca türünün Android sürümü.
  • Super Sudoku

    Super Sudoku, renkli ve ücretsiz bir Sudoku oyunu.
  • Conceptis Sudoku

    Klasik Sudoku' dan sıkılanlara...
  • AE Sudoku

    AE Sudoku, akıllı telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bulmaca oyunudur.
  • Sudoku Quest

    Sudoku Quest Free, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.