Suicide Squad: Special Ops

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,843 TOPLAM İNDİRME

Suicide Squad : Gerçek Kötüler, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tablet üzerinde çalışan ve DC evreninin kötülerini yönetebildiğimiz bir tür aksiyon oyunudur.

Suicide Squad: Special Ops, Android telefon ve tabletler üzerinde çalışabilen bir tür aksiyon oyunudur. 

Uzun süredir beklenen ve DC evreninin kötülerini anlatacak olan Suicide Squad filmindne önce Android platformu için resmi oyunu yayınlandı. Filmde yer alan bütün kötü karakterleri yönetebildiğimiz oyunda, filmin hikayesine göndermeler olduğu gibi, eğer bilmiyorsanız karakterleri tanımanız açısından da güzel bir fırsat oluşturacak. Bildiğiniz gibi filmde şu karakterler yer alacak: "Deadshot, Joker, Harley Quinn, El Diablo, Killer Croc, Boomerang..."

Hikayesi şu şekilde tanıtılan oyun: "Suicide Squad Gerçek kötüler ekibine katıl! Suicide Squad filminin resmi oyununda oldukça tehlikeli ve hapiste gözetimde tutulan gerçek kötülere bu özel görevde önderlik etmek için seçiliyorsun. Görevin Midway City'de tuzağa düşürülmüş keşif ekibinin yerini tespit ederek hayatta kalmaya çalışmak. Seni durdurmaya çalışan düşman sürüsünü mağlup etmek sana ve gerçek kötüler ekibine kalmış.İster Harley Quinn olarak beyzbol sopasıyla, ister Deadshot olarak onun tüfeğiyle ya da Diablo olarak ateşiyle dövüş." Giderek zorlaşan düşmanlara karşı dayanabildiğin kadar hayatta kalmaya çalış. Usta Harley'in, Deadshot'ın ve Diablo'nun silahları ve özel yetenekleriyle. Sağlık paketlerinin, cephanelerin yerlerini tespit etmek için şehri keşfet ve bir üst seviyeye geçmek için düşmanlara karşı hayatta kalmaya çalış. Günlük,haftalık ve her zaman diğer oyunculara karşı mücadele ederek daima lider tahtasında ol. Oynarken HD görüntü kaydet ve sosyal medyada paylaş gibi özelliklere sahip olacak.

Ramazan Tugay Kahraman

Suicide Squad: Special Ops

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
227 TOPLAM İNDİRME

Suicide Squad : Gerçek Kötüler, iOS platformu kullanan telefon ve tabletler üzerinde çalışan ve DC'nin kötü karakterlerinden bir kısmını yönetebildiğiniz bir aksiyon oyunudur.

Suicide Squad: Special Ops, iPhone ve iPad üzerinde çalışan bir aksiyon oyunudur. 

Suicide Squad, DC Comics'in aynı adlı antikahraman takımından uyarlanan Amerikan süper kahraman filmi. Film DC Extended Universe'in geliştirdiği üçüncü yapım. David Ayer tarafından yazıp yönetilen filmin oyuncu kadrosunda Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz ve Scott Eastwood yer alıyor.

Filmden uyarlanan oyunda ise kötü karakterlerden Deadshot, Harley Quinn ve El Diablo'yu yönetmemiz mümkün olacak. Bu üç karakterin de elinde otomatik silahlar olacak ve karşımıza çıkan düşmanları halt etmeye çalışacağız. Ayrıca her bölümde farklı bir karakteri yöneteceğiz ve yönettiğimiz bu karakterlerin özel güçlerini kullanabileceğiz. Örneğin; bir bölümde Harley'nin beyzbol sopasını ortalıkta döndürürken, bir başka bölümde ise Diablo'nun ateş gücünü kontrol ediyor olacağız. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Troopers 2: Special Ops

    Tiny Troopers 2: Special Ops mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bolca aksiyon içeren bir savaş oyunudur
  • Special Ops APK

    Special Ops APK online multiplayer ve internetsiz tek oyunculu mod içeren FPS oyunu. Sniper oyunlarını sevenler için de tavsiyemizdir.
  • Sniper Strike: Special Ops

    Single ve multiplayer modunu bir arada sunan en iyi keskin nişancı oyunu
  • Special Combat Ops- Counter Attack Shooting Game

    Farklı silahlar ile savaşağız.
  • Split Squad

    Split Squad, Android telefon ve tabletler üzerinde tercih edilebilecek aksiyon oyunlarından bir tanesidir.
  • Squad Alpha

    Squad Alpha, tepeden oynanış sunan aksiyon nişancı oyunu.
  • Squad Busters APK

    Brawl Stars, Clash Royale ve Hay Day gibi oyunlardaki karakterleri içerisinde barındıran Squad Busters APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Metal Squad

    Metal Squad, grafikleriyle nostalji yaşatan iki boyutlu ateş etme - aksiyon oyunu.