Summoner's Greed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Summoner's Greed oyununda savunmaya yönelik silahlarınızı kurun ve hazineyi koruyun!

Bu oyunda ülkenizin kralına ait olan büyük bir hazine bulunuyor. Sizin bu hazineyi korumanız gerekiyor. Hazineyi koruyabilmeniz için stratejik taktikler uygulamanız gerekli. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Summoner's Greed oyunu ile birlikte en güçlü silahlarınızı seçin ve düşmanlara karşı savunmanızı yapmaya başlayın.

Summoner's Greed oyununda siz kralın en önemli yardımcısı olarak görev yapıyorsunuz. Bu görevinizi başarıyla gerçekleştirebilmek için kralı ve onun hazinesini korumak zorundasınız. Kralın daha önceki savaşlardan kazandığı büyük bir hazinesi mevcut. Bu hazineyi büyük bir sandıkta saklıyor ve hazinenin peşinde birçok düşman var. Bu hazineyi korumak için en güçlü silahları seçmeniz lazım. Seçtiğiniz silahları yol boyunca yerleştirmelisiniz. Bu sayede düşmanlar kurduğunuz silahlara karşı dayanamayacaklardır.

Summoner's Greed oyununda başlarda düşmanlar güçsüz bir şekilde gelecektir. Fakat ilerleyen bölümlerde düşmanlar sizin güçlü silahlarınız olduğunu öğrendikleri için daha güçlü bir şekilde geri dönecekler. Bu esnada sizin de hazırlıksız yakalanmamanız lazım. Oyun boyunca kazandığınız paralar ile birlikte silahlarınızı daha da güçlendirin ve kralın hazinesine asla zarar verdirmeyin!

Uğur Sağlam

Summoner's Greed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
183 MB DOSYA BOYUTU

Summoner's Greed oyununda silahlarınızı kuşanın ve kralın hazinesini koruyun!

Savunma oyunlarını seviyorsanız Summoner's Greed tam size göre. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Summoner's Greed oyunu ile birlikte tüm silahları satın almalı ve kralın altınlarını korumak için savunma yapmaya başlamalısınız.

Summoner's Greed, savunma yapmanızı amaçlayan bir mobil oyundur. Oyunda kralın hazinesini korumaya çalışıyorsunuz. Kral bu hazineyi tüm adamları arasından sadece size emanet etti. Bu yüzden kralın bu güvenini boşa çıkarmayın ve başarılı savunma sistemleri kurmaya çalışın.

Summoner's Greed oyununda birçok farklı silah bulunmakta. Bu silahları düşmanların geleceği yola yerleştirmeniz gerekiyor. Öncelikli olarak düşmanı yavaşlatacak daha sonra da düşmanı öldürecek bir şekilde silahları yerleştirin. Siz bu işlemleri yaptıktan sonra düşmanlar kralın hazinesi için saldırmaya başlayacaktır. Oyunun ilk başlarında saldırıları başarı ile püskürteceksiniz. Fakat ilerleyen bölümlerde düşmanlar daha güçlü bir şekilde geri dönmüş olacak. Bu yüzden silahlarınızı her bölüm sonunda güçlendirmeyi ihmal etmeyin.

Aksiyon dolu müzikleri ve başarılı grafikleri ile birlikte Summoner's Greed oyununu çok seveceksiniz. Hemen şimdi Summoner's Greed oyununu indirin ve kralın hazinesini savunmaya başlayın!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • First Summoner

    Gerçek bir RPG karakterinin destansı savaş öyküsü.
  • Destiny Summoner

    Bu arenada şeytanlar ve melekler karşı karşıya geliyor.
  • Summoner Wars

    Eğlenceli bir kart oyunu olarak karşımıza çıkan Summoner Wars'ta rakiplerle sıkı bir mücadeleye giriyoruz.
  • Tap Summoner

    Tap Summoner, kartlarla oynanan kule savunma ve saldırı oyunu.
  • Dimension Summoner: Hero Arena

    Fantastik RPG'ye katılın, AR+ modunda kahramanları yakalayın ve savaşa başlayın.
  • Brave Frontier: The Last Summoner

    Fantastik bir ordu kur ve zorbalıkla mücadeleyi başlat.
  • Crashbots

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Crashbots mobil oyunu, kaliteli görsel efektleri oyun akıcılığıyla maceraperestlere hitap eden hoş bir aksiyon oyunudur.
  • Flight

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Flight mobil oyunu, kağıttan bir uçakla dünyaları keşfedebileceğiniz keyifli bir aksiyon oyunudur.