Sumotori Dreams

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5,403 TOPLAM İNDİRME

Sumotori Dreams, bilgisayar versiyonu ile oldukça popüler olan oyunun yeni çıkan Android versiyonuda oldukça eğlenceli.

Sumotori Dreams, bilgisayar versiyonu ile pek çok oyuncunun eğlendiği bir sumo güreşi oyunu fakat bu oyunda sumocular yerine robotlar ile güreşiyorsunuz. 3 boyutlu fizik tabanına sahip olan oyunda amacınız rakibinizi yenmek. Yenebilmek için ise yapmanız gereken 2 şey var. Birincisi ya rakibinizin sırtını yere getireceksiniz yada rakibinizi daire ile çizili güreş alanının dışına çıkaracaksınız.

Basit gibi görünmesine rağmen oldukça eğlenceli bir oyun olan Sumotori Dreams'in oyun içi kontrolleri de oldukça hassas ve rahat. Ekranın sağındaki tuşlar sayesinde robotunuzu yöneterek rakibiniz ile güreşebiliyorsunuz.

Sumotori Dreams'in tek negatif yönü ise ücretli olması. Çok fazla gelişmiş bir oyun olmamasına rağmen popülerliğini kullanarak ücret karşılığında satılan oyunu Android cihazlarınız üzerinde oynamak için önce satın almanız gerekiyor. Eğer spor ve güreş oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız yada son zamanlarda bu tür bir bakıyorsanız Sumotori Dreams'i denemenizi tavsiye ederim. Yine de para vermek istemiyorsanız farklı alternatif güreş oyunları da bulunuyor.

Barış YANIK

Sumotori Dreams

x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
312 TOPLAM İNDİRME
6.6 MB DOSYA BOYUTU

Sumotori Dreams, bilgisayardan sonra Android ve iOS platfromlarına da gelen eğlenceli bir sumo güreşi oyunu.

Sumotori Dreams, iPhone ve iPad sahiplerinin boş zamanlarını eğlenceli bir şekilde değerlendirebileceği bir iOS güreş oyunu. Oyunun en ilgi çekici yönlendirnden bir tanesi şişman sumocular yerine robotlar ile güreşiyor olmanız.

Oyundaki tek amacınız sahadaki rakibiniz yenebilmek. Bunun içinde ya rakibinizin sırtını yere değdirmeli yada onu etrafı çizili olan dairenin dışına atmalısınız. 3 boyutlu bir oyun olan Smotori Dreams'de kontroller de oldukça hassas ve herhangi bir problem çıkarmıyor. Oyun içerisinde ekranın sağ tarafında bulunan tuşlar ile robotonuzu kontrol ederek düşmanlarınızı alt etmeye çalışmalısınız.

Daha önceden PC versiyonu bulunan oyun pek çok oyuncu tarafından sevilerek oynanıyor. Şimdi ise hem Android hem de iOS platforma çıkan Sumotori Dreams, görsel açıdan günümüzdeki oyunları uyum sağlayamasa bile oynanışı yönünden oldukça keyifli. Bu nedenle bu tür spor ve güreş oyunları oynamaktan keyif alan oyuncular tercih edebilir.

Oyunu oynamak için satın alarak hemen iPhone ve iPad'leriniz üzerinde sumo güreşi oynama keyfini yaşayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sweet Dreams

    Sweet Dreams, siz uyurken mobil cihazın harcadığı enerjiyi en aza indiren uygulamadır.
  • Laser Dreams

    Laser Dreams, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz zorlu bir bulmaca oyunudur.
  • Bean Dreams

    Bean Dreams, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Mario benzeri yeni ve eğlenceli bir macera oyunu.
  • Strawberry Shortcake Dress Up Dreams

    Strawberry Shortcake Dress Up Dreams (Çilek Kız Giydirme Rüyaları), küçükler için uygun elbise giydirme oyunu.
  • My Home - Design Dreams

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil simülasyon oyunu
  • Mimpi Dreams

    Maceraperest Mimpi'nin yaşadıklarına tanık olun.
  • The Emerald Maiden: Symphony of Dreams

    Kayıp nesneleri bularak gizemli bir dünyada macera dolu anlar yaşayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry

    Zaman içerisinde ışınlanan karakterinize bu yolculukta yardım edin.