Sunshine

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,401 TOPLAM İNDİRME

Sunshine, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir dosya paylaşma uygulamasıdır.

Sunshine, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir dosya paylaşma uygulamasıdır. Uygulama aracılığı ile büyük boyutlardaki dosyaları kolayca başkalarıyla paylaşabiliyorsunuz.

Zaman zaman hepimizin telefon ya da tabletlerimizden büyük dosyalar gönderme ihtiyacı oluyordur. Özellikle artık telefonlarımızı fotoğraf makinası ve kamera gibi kullandığımız için içerisinde çok önemli büyük boyutta dosyalar oluyor.

Sunshine uygulaması da bu büyük boyutlardaki dosyaları görüntülemenizi, paylaşmanızı ve kolayca göndermenizi sağlıyor. Bunu da herhangi bir bulut depolama sistemi olmadan yapıyor. Genellikle dosya paylaşımı için bulut tercih edilse de bunu güvenlik sebebiyle istemiyorsanız Sunshine işinize yarayabilir.

Sunshine sunucu tabanlı Box gibi uygulamaların aksine direk olarak dosyaları cihazlarınıza gönderiyor. Yani aslında bir nevi cihazdan cihaza uygulaması olduğunu söyleyebilirim. Sunshine'ın kullandığı teknoloji sayesinde normalde 1 saat alacak bir paylaşımı bir kaç dakikada halledebiliyorsunuz.

Herhangi bir senkronize, upload, download işlemi olmaksınız dosyalarınızı bir cihazdan diğerine gönderebiliyorsunuz. Uygulamanın en güzel kullanım alanlarından birisi de bu sayede fotoğraf ve videoları doğrudan akıllı televizyon, Playstation ya da Xbox cihazlarınıza göndererek büyük ekran keyfi yaşamanızı sağlaması diyebilirim.

Sunshine'ın hem sunduğu özellikler bakımındah hem kolay kullanımı bakımından hem de güvenli olması bakımından başarılı bir dosya gönderme servisi olduğunu söyleyebilirim. Eğer siz de büyük boyutlu dosyalar gönderiyorsanız bu uygulamayı denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Sunshine

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
286 TOPLAM İNDİRME

Sunshine, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir dosya paylaşma uygulamasıdır.

Sunshine, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir dosya paylaşım uygulamasıdır. Günümüzde telefon ve tabletlerimizi artık her amaçla kullanıyoruz, bunlardan birisi de depolama.

Artık telefon ve tabletlerimizi hem kamera hem fotoğraf makinası hem televizyon hem iletişim aracı olmak üzere pek çok amaçla kullanıyoruz. Bu yüzden de hafızası çok çabuk bir şekilde doluyor ve büyük boyutlara ulaşıyor.

Telefon ve tabletlerimizdeki bu büyük boyutlu dosyaları paylaşmak istediğimizde ise sıkıntı çekiyoruz çünkü çok fazla zaman alıyor. Bunu bulut depolama sistemleri ile yapabiliyorsunuz ama eğer bulut depolama sistemlerine güvenemiyorsanız ya da kullanmak istemiyorsanız direk olarak da yapabilirsiniz.

Direk olarak büyük boyutlu dosyaları internet aracılığıyla gönderdiğimizde çok zaman alıyor fakat Sunshine uygulamasının kullandığu teknoloji sayesinde büyük boyutlardaki dosyaları bir cihazdan diğerine direk olarak gönderebiliyorsunuz.

Sunshine yukarıda da belirttiğim gibi sunucu tabanlı Dropbox gibi servislerin aksine dosyaları direk olarak gönderiyor. Bu sayede normalde 1 saat bile alabilecek olan bir gönderme işlemini bir kaç dakikada halledebiliyorsunuz.

Uygulamanın en güzel özelliklerinden birisi de kullandığı teknoloji sayesinde fotoğraf ya da video gibi medya dosyalarını  akıllı televizyon, Playstation ya da Xbox cihazlarınıza göndererek büyük ekranda görüntüleme imkanı tanıması diyebilirim.

Aynı zamanda güvenli ve kolay bir kullanıma sahip olması da Sunshine'ı başarılı bir uygulama yapmış. Eğer siz de büyük dosyalar paylaşıyorsanız bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sunshine Bay

    Sunshine Bay ile kendi tropik adamızı inşa ederek yönetiyoruz
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.