Super Arcade Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Retro yarışlara dahil olacağız.

OutOfTheBit Ltd tarafından geliştirilen Super Arcade Racing oyunculara Retro düzeyinde bir yarış deneyimi sunuyor.

2D grafik açılarına sahip olarak lansmana çıkan ve oynaması ücretsiz olan yapım da oyuncular atari tarzındaki bir dünyada birbirinden farklı araç modelleri ile yarışlara dahil olmaya çalışacaklar.

Şaşırtıcı piksel grafik açılarına da sahip olan oyun tek oyunculu bir oynanış moduna sahip. Oyun içerisinde 60 farklı seviye yer alırken oyuncular basitten zora doğru ilerleyerek bu modu deneyimleyebilecekler.

Oyuncular seçtikleri araçları da araba garajında geliştirebilecek, daha hızlı bir hale getirebilecekler. Özelleştirilebilir içeriklerin de yer aldığı yapımda oyuncular araçlar üzerinde diledikleri değişiklikleri yapabilecekler.

Eğitim modununda yer aldığı yapım içerisinde oyuncular kısa sürede oyuna adapte olabilecek ve adrenalin dolu yarışlara dahil olabilecekler.

Doğukan Çağlakpınar

Super Arcade Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
64.4 MB DOSYA BOYUTU

Retro yarışlara dahil olacağız.

Mobil platformda oyunculara Retro yarış deneyimi sunan Super Arcade Racing oynaması ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor.

2D grafik açıları ile oyunculara birbirinden farklı yarışlara katılma fırsatı veren yapım da oyuncular 60 farklı seviyeyi çeşitli araç modelleri ile deneyimleyecek ve adrenalin dolu anlar yaşayacaklar.

Şaşırtıcı derecede piksel grafiklerin yer aldığı oyun da oyuncular seçtikleri araçların performansını artırarak daha etkili hale getirebilecekler. Buna ek olarak oyuncular diledikleri araçların görünümlerini de istedikleri gibi ayarlayarak kişiselleştirebilecekler.

Basitten zora doğru gidecek olan yarışlarda oyuncular hikâye temalı bir oynanış ile karşılaşacaklar. Oyun içerisinde eğitim modu da olacak. Eğitim modunda yarışlara dahil tecrübeler edinebilecek ve oyuna daha hızlı adapte olabilmek mümkün olacak.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Car Racing

    Dünyanın en hızlı yarış araçlarını deneyimleyeceğiz.
  • Car Racing APK

    Car Racing APK Android yarış oyunu ile stok otomobil yarışları mobile geliyor! Farklı oyun modlarında rekabetçi, heyecan verici yarışlar sizi bekliyor.
  • Happy Racing

    Renkli bir dünyaya giriş yapacağız.
  • Cyberline Racing

    Ölüm yarışına hoş geldiniz.
  • MotoGP Racing '18

    Gerçek zamanlı yarışlara katılacağız.
  • GMG Racing

    Fantastik yarışlara katılacağız.
  • Pit Stop Racing : Club vs Club

    Mobil cihazınızda eşsiz bir yarış oyunu oynamak ister misiniz?
  • Idle Racing GO

    Farklı bir yarış atmosferi bizleri bekliyor.