Super Barzo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
340 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Super Barzo, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eski tarzda oyunları özleyenlerin beğeneceği harika bir retro platform oyunudur.

Super Barzo, hikayesiyle güldüren ve eskinin özlemiyle yanıp tutuşan bizleri içine çeken harika bir retro platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Maceranın tadını çıkarmak istiyorum ve her bölümde ayrı bir zevk yaşamak istiyorum diyorsanız, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizde mutlaka olması gereken oyunlardan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. 

Hikayesinin komik olduğunu giriş cümlesinde söylemiştim. Barzomuz yatağında uyurken uzaylı Zigor geliyor ve dünyanın en gür kaşının ortasını çalıp gitmek istiyor. Kafamızdaki kötü adam figürünü tamamlamak için gür bir kaşa ihtiyaç duyan uzaylı Zigor, bir gece gizlice Barzo'nun evine giriyor ve kaşının ortasını söküp kaçıyor. Bunu sabah uyandığında komşusundan öğrenen Barzo sinirden çılgına dönüyor. İntikamını almak için büyük bir maceranın içine atılıyor. 

Oyun görsellerinden göreceğiniz üzere 3D ve 2D grafiklere sahip. Eski bir tarzı konu almasına rağmen grafiklerin fazlasıyla hoşuma gittiğini söylemeliyim. Maceranın geçtiği Barzoland'de mekanlar farklı renk ve ışıklarla hazırlanmış. Bu noktada oyunun atmosferinin gayet iyi yansıtıldığını düşünüyorum. 11 seviyeden oluşan oyunda, birbirinden farklı 4 adet zorlu dünya bulunuyor. Her yaştan insana hitap eden güzel bir platform oyunu olmasıyla adeta gönlümde taht kurdu.

Türk oyun geliştiricilerinin elinden çıkan bu yapımı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oynamanızı mutlaka öneririm. Barzoland'de uzaylıya hayır!

Gökhan Abay

Super Barzo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
65.6 MB DOSYA BOYUTU

Süper Barzo, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen bir platform oyunudur. Oyunda Barzo'nun uzaylılar tarafından kaçırılmasının ardından yaşadıklarını oynuyoruz.

Süper Barzo, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen bir platform oyunudur. 

Son oyunu Mahluk ile dikkatleri çekmeyi başaran Serkan Bakar, şimdi de Süper Barzo ile karşımızda. İsminden dahi eğlenceli bir oyun olduğunu anlayabileceğiniz Süper Barzo, ana karakterimizin uzaylılar tarafından kaçırılmasıyla başlıyor. Ardından başka bir evrene geçen Barzo, Super Mario tarzı bir ortamda, kendisini kurtarmaya çalışıyor. 11 farklı bölüm ile karşımıza çıkan Süper Barzo, her bölümünde farklı bir tasarım ile oyuncularla buluşuyor. Her seviyede tonlarca farklı toplanabilir eşyanın yanı sıra karşımıza çıkan zorlu engelleri de geçmemiz gerekiyor. 

"Barzo yatağında mışıl mışıl uyuduğu sırada 962 milyar ışık yılı uzaktan gelen uzaylı Zigor Barzoland'e iniş yaptı.İndiği yer Barzo'nun evinin bahçesiydi. Amacı dünyanın en gür kaşlı adamının kaşının ortasını çalmaktı.Çünkü daha kötü,daha karizmatik görünmek için gür bir bıyığa ihtiyacı vardı. Bıyıkları çıkmadığı için tek çaresi Barzoydu.Evine gizlice girdi ve tıraş jiletiyle kaşının en can alıcı bölgesi olan orta kısmını jiletle kazıya kazıya söküp aldı.Amacına ulaşmıştı. Bıyıkları vardı artık. Gelmişken 2-3 gün kalayım dedi ama hayatının hatasını yapacaktı. Barzo uyandı ve kaşının çalındığını farketti. Kimin çaldığını komşusundan öğrenen Barzo çok sinirlendi ve Uzaylı Zigor'dan intikamını almak için büyük bir maceraya atılmıştı artık." Hikayesi böylece anlatılan oyun, renkli yapısı ve iyi oynanışıyla kesinlikle denenmesi gereken oyunlardan bir tanesi. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BattleHand Heroes

    Süper kahramanların yer aldığı harika bir rpg oyunu
  • Dynasty Legends (APK)

    Bire karşı binlerce düşman... Süper sürükleyici savaş deneyimi
  • Power Rangers: All Stars

    Power Rangers mobil oyunu
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • MARVEL Realm of Champions (Şampiyonlar Ülkesi)

    MARVEL Realm of Champions (Şampiyonlar Ülkesi) Google Play'de! Marvel evreninde destansı gerçek zamanlı ve çok oyunculu dövüşler
  • MARVEL Future Revolution

    MARVEL Future Revolution, Marvel'ın mobildeki ilk açık dünya aksiyon rpg oyunu.
  • Super Awesome RPG Lite

    Super Awesome RPG Lite, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • MARVEL Strike Force

    Yeni Marvel oyununda süper kahramanlarla süper kötüler güçlerini birleştiriyor.