Super Beat Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
69.9 MB DOSYA BOYUTU

Super Beat Ball, reflekslerine güvenen oyunseverleri benzersiz bir aksiyona davet ediyor.

Super Beat Ball, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynanmak üzere geliştirilmiş bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Hiçbir ücret ödemeden indirebileceğimiz bu oyunda başarılı olabilmek için hızlı çalışan reflekslere ve çok iyi bir takip yeteneğine sahip olmamız gerekiyor.

Oyunda hareket eden cisimlerin arasından kontrolümüze verilen topu geçirmeye çalışıyoruz. İlk baştaki bölümler görece olarak kolay olsa da ilerledikçe işin zorluk seviyesi epey bir artıyor. Örneğin hareket etden engeller hızlanıyor ve yenileri ekleniyor.

Kontrolümüzdeki topu engellerin arasından geçirebilmek için ekrana dokunmamız gerekiyor. Ekrana tıkladığımız anda top, hızlı bir şekilde öne doğru atılıyor. Şayet doğru zamanlamayı yakalyabilmişsek engellerin arasından başarıyla geçiyor. Tam tersi durumda da başarısız olmuş sayılıyoruz.

Grafik olarak canlı bir karaktere sahip olan Super Beat Ball, refleks ve beceri odaklı oyunlar oynamaktan keyif alan oyunseverlerin gözardı etmemesi gereken seçeneklerden birisi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Rad Ball

    Super Rad Ball, iOS işletim sistemi üzerinden oynanabilen ve arkadaşınıza karşı mücadele edebildiğiniz bir beceri oyunudur.
  • Super Ball Juggling

    Super Ball Juggling en az Flappy Bird kadar sinir bozucu bir oyundur
  • Super Hyper Ball 2

    Super Hyper Ball 2, telefonunuzun dokunmatik ekranı yardımıyla topu farklı nesnelere çarptırarak puan kazanmanızı amaçlayan bir mobil oyundur.
  • Super Monkey Ball Bounce

    Bir Sega klasiği olan Super Monkey Ball serisi mobil dünyada iki boyutlu bir pachinko oyunu olarak şansını deniyor.
  • Stack Ball 3D

    Stack Ball 3D: Eğlenceli, oynaması basit top oyunu
  • Beat-Box Baby

    Beat-Box Baby, ağzınız ile farklı enstrümanlaraait sesleri çıkarabildiğiniz Beatbox'ı hem öğrenip hem de eğlenebileceğiniz yararlı bir iOS oyunudur.
  • Beat Stomper

    Beat Stomper, kare şeklindeki nesneyi en zirveye taşımanızı amaçlayan oldukça zorlu bir mobil oyundur.
  • Neon Beat

    Neon Beat, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz etkileyici görsellere sahip yenilikçi bir blok kırma oyunudur.