Super Birdy Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
194 TOPLAM İNDİRME

Super Birdy Hunter ile Flappy Bird avına çıkıyoruz

Super Birdy Hunter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve ilginç bir avcılık oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Super Birdy Hunter Flappy Bird efsanesini geri döndürüyor; fakat bu sefer oldukça farklı bir şekilde geri dönmekte.

Hatırlanacağı üzere Flappy Bird çıktığında büyük bir ilgi görmüş ve çok kısa bir süre içerisinde milyonlarca oyuncuya ulaşmıştı. Fakat uygulama bu ilgiyi yakalamasının ardından geliştiricisi tarafından uygulama marketlerinden kaldırılmıştı. Bu ilginç kararın sebebi net olarak belli olmasa da oyunun oldukça basit bir yapıya sahip olmasına rağmen nasıl bu kadar ilgi çektiği daha büyük bir merak konusuydu. Flappy Bird'de tek amacımız havada kanat çırpmaya çalışan bir kuşun boruların arasından geçmesini ekrana dokunarak sağlamaktı. Bu iş basit görünse de oyun sinir bozucu bir zorluk seviyesine sahipti.

İşte siz de Flappy Bird oynadıktan sonra sinir sahibi olduysanız bu oyunu oynayarak intikam alabilirsiniz. Super Birdy Hunter'de elimize verilen silahı kullanıyoruz ve havada uçuşan Flappy Bird'leri vurmaya çalışıyoruz.

Can Erdil Şentürk

Super Birdy Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
25.1 MB DOSYA BOYUTU

Super Birdy Hunter komik ve eğlenceli bir avcılık oyunudur

Super Birdy Hunter oyunculara oyun tarihinin en sinir bozucu karakterlerinden olan Flappy Bird'ü avlama imkanı veren bir mobil avcılık oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Super Birdy Hunter'da havada uçan Flappy Bird'leri avlamaya çalışmaktayız. Peki neden? İşte bu sorunun cevabı Flappy Bird'ün kendisinde saklı.

Hatırlanacağı üzere Flappy Bird çıktığında ne görsel olarak ne de herhangi bir farklı özelliğiyle oyuncuları cezbedecek yapıdaydı. Oyun sadece tek bir öğe üzerine yoğunlaşmaktaydı; o da sinir bozuculuğuydu. Flappy Bird'de havada uçmaya çalışan salak bir kuşu yönetiyor ve boruların arasından geçmesini sağlıyorduk. Bu iş için tek yapmamız gereken ise ekrana dokunmaktı. GÖrünüşte bu iş kolay görünse de sürekli ekrana dokunmak ve kuşu belli bir seviyede tutmaya çalışmak oldukça zordu. O ilk boruyu geçemeden oyunun sonlandığını görmek ise birçok oyuncuda büyük travmalara sebep olmuştu.

İşte intikam günü geldi ve artık o salak kuşun sinirimizi bozmasına bir dur deme zamanı geldi. Super Birdy Hunter'de silahımızı alarak Flappy Bird avına çıkıyoruz ve önümüzden geçen kuşları vurmaya çalışıyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Birdy Trip

    Engellere takılmadan gökyüzünde ilerlemeye çalışacağız.
  • Mobfish Hunter

    Mobfish Hunter, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon türünde bir oyundur.
  • Midnight Hunter

    Midnight Hunter, gece yarısı avına çıktığınız aksiyon - macera oyunu.
  • Undead Hunter

    Undead Hunter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Dino Escape - Jurassic Hunter

    Dino Escape - Jurassic Hunter dinazorları avladığınız bir aksiyon oyunudur
  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • Pixelmon Hunter

    Pixelmon Hunter, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir aksiyon macera oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Zombie Hunter APK

    Zombie Hunter APK, FPS türünde bir zombi oyunu. Sniper silahıyla zombileri avlarken hayatta kalanları kurtarmaya çalışıyorsunuz.