Super Brawl Universe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Nickelodeon çizgi filmlerinin karakterleri bu mobil oyunda

Super Brawl Universe, Nickelodeon çizgi filmlerinden karakterlerin yer aldığı arcade aksiyon oyunu. SüngerBob, Invader Zim, Kid Danger, Danny Phantom ve daha birçok ikonik Nick karakterleriyle ikili dövüşlere giriyorsunuz. Turnuvaların da olduğu eğlence dolu bir süper kahraman oyunu karşımızda. Üstelik indirmesi de oynaması da ücretsiz!

Sadece küçüklerin değil, büyüklerin de izlediği çizgi filmler yayınlayan Nickelodeon, sevilen karakterleri buluşturan dövüş oyunuyla karşımıza çıkıyor. Super Brawl Evreni adını taşıyan Android oyunda çizgi filmlerde sıklıkla gördüğümüz süper güçlere sahip karakterlerin bulunduğu oyunda takımınızı kurup arenada mücadele ediyorsunuz. Krusty Krab, The Loud House, The Avatar Air Temple gibi karakterleri gördüğümüz yerlerde karşılaşmalar oluyor. Slime’ları toplayarak karakterlerinizi geliştirebiliyorsunuz. Unutmadan, teke tek / üçe üç dövüşlerden hikaye moduna oyunda birçok mod var.

 

Erkan Calp

Super Brawl Universe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
542.2 MB DOSYA BOYUTU

Sevilen Nickelodeon çizgi film karakterleri dövüşüyor.

Super Brawl Universe, çocuklar ve yetişkinlerin izleyebileceği çizgi filmler, şovlar yayınlayan Nickelodeon’un süper güçlere sahip karakterleri bir araya getirdiği dövüş oyunu. Dövüş oyunları, süper kahraman oyunları, çizgi film temalı arcade aksiyon oyunları sevenlerin keyifle oynayacağını düşündüğüm yapım, iOS platformunda da ücretsiz!

SpongeBob, Invader Zim, Kid Danger, Danny Phantom, Avatar Aang, Teenage Mutant Ninja Turtles, Korra, Lincoln Loud, Arnold ve daha nice ikonik Nick karakterlerini bir arada göreceğiniz, rengarenk animasyonlarla güçlendirilmiş yüksek kalitede grafiklere sahip eğlence dozu yüksek bir mobil dövüş oyunu Super Brawl Universe. Sadece karakterler değil, arena olarak geçen yerler de çizgi filmlerden alınmış. Krusty Krab, Loud House, Avatar Air Temple, çizgi filmlerde gördüğünüz yerler oyuna harika bir şekilde aktarılmış. Oyunda favori karakterlerinizden bir takım oluşturup Super Brawl turnuvasına giriyorsunuz. İster hikaye modunda ilerliyor, isterseniz 1’e 1 veya 3’e 3 dövüşler yapıyorsunuz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Injustice 2 APK

    Injustice 2 APK, DC süper kahramanlarla süper kötülerin karşı karşıya geldiği dövüş oyunu. Mobildeki en iyi süper kahraman oyunlarından!
  • Metal Fist

    Arena dövüşleri hiç bu kadar keyifli olmamıştı!
  • Marvel Şampiyonlar Turnuvası APK

    Marvel Şampiyonlar Turnuvası APK, süper kahramanların destansı savaşına dahil eden aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • Ben 10 Heroes APK

    Ben 10 Heroes APK süper kahraman oyunlarını sevenlerin hoşuna gidecek 3'lü eşleştirme aksiyon savaş oyunu!
  • Alpha Guns 2

    Aksiyon yüklü bölümlerle süslü bir süper kahraman oyunu
  • Miraculous APK

    Miraculous APK, Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi resmi mobil oyunudur. Süper kahraman koşu oyunu süper eğlenceli oynanışa sahip.
  • Stickman Rope Hero 2 APK

    Stickman Rope Hero 2 APK Android oyunda süper kahraman gibi hareket eden çöp adam karakteri kontrol ediyorsunuz.
  • MARVEL Future Revolution

    MARVEL Future Revolution, Marvel'ın mobildeki ilk açık dünya aksiyon rpg oyunu.