Super Calculator

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME

Super Calculator, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz çok fonksiyonlu ve kullanımı kolay bir hesap makinesi uygulamasıdır.

Super Calculator, Android telefon ve tabletlerinizde bulunan standart hesap makinesi yerine kullanabileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Sade ve kullanımı kolay olması nedeniyle tercih edilen uygulama üzerinde tüm işlemlerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Siyah ekran üzerinde beyaz rakamlar ile işlem yaparak herşeyi net olarak görüntüleyebildiğiniz uygulamanın tuşları için koyu turkuaz rengi kullanılmış. Ufak boyutlu ve basit bir uygulama olan bu hesap makinesinde gelişmiş matematiksel işlemler yapamıyorsunuz. Fakat standart bir hesap makinesinin gerçekleştirebileceği tüm işlemleri yapabilirsiniz.

Farklı ve daha kullanışlı bir hesap makinesi uygulaması arıyorsanız, Super Calculator'ı ücretsiz olarak indirerek mutlaka denemelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Calculator

    Google Calculator mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir hesap makinesi uygulamasıdır
  • MyScript Calculator

    Android MyScript Calculator uygulamasıyla hesap işlemlerinizi eğlenceli hale dönüştürebilirsiniz.
  • Discount Calculator

    Discount Calculator uygulamasıyla mağazalardaki indirimli ürünlerin gerçek fiyatlarını hesaplayabilirsiniz.
  • SKF Calculator

    SKF Calculator uygulaması mühendislerin işine yarayabilecek birçok hesaplama aracı sunuyor.
  • Calculator++

    Calculator++ uygulaması Android akıllı telefon ve tabletleriniz için hazırlanmış gelişmiş bir grafik destekli hesap makinesi.
  • Calculator Pro

    Calculator Pro, kolay kullanımı ve şık tasarımı ile ön plana çıkan ücretsiz bir Android hesap makinesi uygulamasıdır.
  • Algeo Calculator

    Algeo Calculator uygulaması sayesinde Android telefon ve tabletlerinizde bilimsel hesaplamalar yapabilir, bunları grafiğe dökebilirsiniz.
  • BAC Alcohol Calculator

    BAC Alcohol Calculator uygulamasıyla kanınızda kaç promil alkol olduğunu Android cihazlarınızdan hemen öğrenebilirsiniz.