Super Goalkeeper - Soccer Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
837 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Super Goalkeeper - Soccer Game, kaleci yerine geçerek falsolu ve köşeye giden zorlu şutları kurtarmaya çalıştığınız bir Windows 8.1 oyunu.

Super Goalkeeper - Soccer Game, futbol oyunlarını seviyor ancak maç yapmaktan sıkıldıysanız deneyebileceğiniz farklı bir yapım. Adından da anlayacağınız üzere bu sefer kalede pozisyonumuzu alıyor ve üzerimize gelen hızlı şutları çıkarmaya çalışıyoruz.

Düşük donanımlı Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayar kullanıcıları için ideal olduğunu düşündüğüm Super Goalkeeper, en basit tabirle bir penaltı kurtarma oyunu. Lakin hem kamera açısının kendimizi gerçekten kaleciymiş gibi hissettirecek şekilde ayarlanmış olması, hem de stattan havaya sokan seslerin yükselmesi nedeniyle oldukça zevkli ve benzerlerinden ayrılan bir oynanış sunuyor.

En iyi kaleci olmaya çalıştığımız oyunun seçenekleri arasında sonsuz ve arcade var. Sonsuz modu seçerseniz seviye atlayarak ilerliyorsunuz ve her seviyede hem gelecek atışların sayısı artıyor, hem de daha zor atışları kurtarmanız isteniyor. Arcade modunda 3 can veriliyor. 3 şut içeri aldığınızda oyuna veda ediyorsunuz. Her iki modda da boşuna ter dökmüyorsunuz. Kazandığınız altınları yeni oyuncular, kaleci eldivenleri ve toplar satın almak için kullanabiliyorsunuz.

Satın alım sunmamasıyla beğenimi kazanan penaltı kurtarma oyununda kaleciyi birinci bakış kamera açısından görmek yerine geçme hissiyatı verdiğinden güzelmiş gibi dursa da görüş alanınızı kapatıyor ve özellikle köşelere giden topları kurtarırken zorluk çıkartabiliyor. Küçük ekranlı bir mobil cihazda oynuyorsanız ve de parmaklarınız ince değilse oynarken biraz zorluk çekebilirsiniz.

Windows 8.1 tablet ve bilgisayarınız yeterince güçlü değilse ve de futbol ilgi alanınıza giriyorsa farklı bir deneyim sunan Super Goalkeeper - Soccer Game oyununa kesinlikle göz atmalısınız.

Erkan Calp

Super Goalkeeper - Soccer Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
358 TOPLAM İNDİRME

Super Goalkeeper - Soccer Game eğlenceli bir kalecilik oyunudur

Super Goalkeeper - Soccer Game, kaleci olarak üzerimize gelen penaltıları kurtarmaya çalıştığımız bir futbol oyunudur.

Ücretsiz olarak oynanabilen bir Android oyunu olan Super Goalkeeper - Soccer Game oldukça eğlenceli ve gerçekçi bir kalecilik tecrübesini bize yaşatmakta. Oyunda üzerimize arka arkaya gönderilen şutları kurtarmalı ve en yüksek puanı elde etmeliyiz. Penaltı kurtarma performansımız detaylı olarak ölçülmektedir ve bu performansımıza göre bize puan verilmektedir. Arka arkaya kurtardığımız penaltılar sonucunda kombolar yapabiliyoruz ve kazandığımız puanlar katlanıyor.

Super Goalkeeper - Soccer Game oldukça gerçekçi bir atmosfere sahiptir. Tribünden gelen sesler ve saha için sesler çok iyi yansıtılmakta. Oyunun kaliteli 3 boyutlu grafikleri de bu atmosfere katkıda bulunuyor. Kalecimizin sadece eldivenlerini görebiliyoruz ve bu da bize sanki kendimiz kaleciymişiz gibi bir tecrübe yaşatıyor. Üzerimize gelen her top farklı bir heyecan yaratmakta.

Super Goalkeeper - Soccer Game oldukça kolay kontrollere sahiptir. Tek yapmamız gereken eldivenleri bize doğru gelen topun geliş yönüne doğru yönlendirmektir. Oyunun bu tek elle bile oynanabilen yapısı sayesinde akıcı bir şekilde oyun oynanabilmekte.

Can Erdil Şentürk

Super Goalkeeper - Soccer Game

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Super Goalkeeper - Soccer Game, penaltı atışlarını kurtarmaya çalıştığınız bir iPhone ve iPad oyunu.

Super Goalkeeper - Soccer Game, penaltıları kurtararak dünyanın en iyi kalecisi olduğumuzu göstermeye çalıştığımız bir iOS oyunu. Hem iPhone hem de iPad’imize indirip oynayabildiğimiz futbol oyununda bu sefer file bekçisi oluyoruz.

iOS platformunda ilginç olarak ücretli karşımıza çıkan Super Goalkeeper oyununda eldivenlerimizi takıyor ve kalenin tam ortasında pozisyonumuzu alıyoruz. Amacımız tahmin edeceğiniz üzere üzerimize penaltı noktasından son hız atılan topları çıkarmak. Penaltı atışlarını kurtarmak için parmağımızı topun geldiği noktaya sürüklememiz yeterli oluyor. İlk başlarda oldukça basit olan oyun seviye atladıkça zorlaşmaya başlıyor. Başlangıçta yerden veya üzerimize atılan şutlar yerini falsolu ve köşelere giden şutlara bırakıyor.

Seviye atladığımız kolaydan zora doğru ilerleyen sonsuz modu ve 3 can hakkımızın olduğu başka bir deyişle en fazla 3 topu içeri alma lüksümüzün olduğu arcade modunu içerisinde barındıran Super Goalkeeper’ın en beğendiğim yanı kamera açısı oldu. Kalecinin tamamı yerine sadece eldivenler gösteriliyor. Böylelikle kendimizi hem gerçekten kaleciymişiz gibi hissetmemiş sağlanmış, hem de oyuna daha fazla zevk vermiş. Bunun yanında ses efektleriyle stadyum havasını da inceden tadıyoruz.

“Niye iOS’ta paralı?” dedirtse de klasik futbol oyunlarından farklı bir oynanış sunmasıyla tercih edilebilir. Penaltı çekmek kadar kurtarmak ta oldukça zevkli. Deneyin derim.

Erkan Calp

Super Goalkeeper - Soccer Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Super Goalkeeper - Soccer Game, Windows Phone'daki en iyi penaltı kurtarma oyunu.

Super Goalkeeper - Soccer Game, Windows Phone cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi kalecilik oyunu. Birinci şahıs kamera açısıyla kendinizi gerçekten kalede hissedeceğiniz oyunda en iyi penaltı atışı yapan oyuncunun şutlarını kurtarmak için ter dökeceksiniz.

Windows Phone platformunda ücretsiz indirilmeye sunularak bizleri şaşırtan Super Goalkeeper, klasik maç yapmaya dayanan futbol oyunlarından sıkılanlar için harika bir seçenek. Yeşil sahalara kaleci olarak ayak bastığınız oyunda dünyanın en iyi kalecisi unvanına sahip olmaya çalışıyorsunuz. Bu tabii ki kolay değil. Oyunun başında toplar ya üzerinize atılıyor ya da yerden yavaşta geliyor. Lakin seviye atladıkça köşelere giden, aniden yön değiştiren şutları çıkarmaya çalışıyorsunuz.

Stadyum efektleriyle daha da havalara gireceğiniz oyunda sonsuz ve arcade modu olmak üzere iki seçeneğiniz var. Sonsuz modda ne kadar fazla penaltı kurtarırsanız seviyeniz o kadar artıyor. Tecrübe kazanmaya yönelik bu modda ne kadar iyi iş çıkartırsanız o kadar iyi puanınız oluyor. Puanlarınızı yeni kaleci eldiveni ve top almak için kullanabiliyorsunuz. Diğer oyun seçeneğiniz arcadede ise 3 can veriliyor. Yani 3 şut içeri aldığınızda oyun sonlanıyor.

Oyunun kontrolleri ise hemen alışılacak tarzda yapılmış. Kalecinin kendisi yerine geçtiğinizden tek yapmanız gereken parmağınızı topun geldiği yöne sürüklemek. Tabii ki topun geleceği noktayı iyi hesaplamanız gerekiyor. Normal toplar olmasa da falsolu olanlar oldukça şaşırtıyor. Neyse ki hassasiyet çok iyi ayarlanmış; dilediğimiz gibi hareket edebiliyoruz.

Super Goalkeeper - Soccer Game, oyun aralarında reklam çıkmasaydı ve sabit reklamlar içermeseydi 5 üzerinden 5 puan almayı hak edecekti. Reklamlar dışında oyun gerçekten bağlıyor ve de bu platformda şu ana kadar oynadığım en iyi kalecilik oyunu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sociable Soccer

    Sensible Soccer'ın geliştiricisinin elinden çıkan Sociable Soccer hızlı ve keyifli bir futbol tecrübesi yaşatıyor
  • World Wide Soccer

    World Wide Soccer, Sensible Soccer ve Kick Off'a benzerliğiyle öne çıkan ücretsiz ve ufak boyutlu futbol oyunu.
  • Ball 3D: Soccer Online

    Ball 3D: Soccer Online ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur.
  • World of Soccer Online

    World of Soccer Online oldukça keyifli bir online futbol oyunudur
  • Robot Soccer Challenge

    Robot Soccer Challenge bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Soccer Manager

    Soccer Manager ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Soccer Manager 2015

    Soccer Manager 2015 detaylı bir menajerlik oyunudur
  • Soccer Manager 2016

    Soccer Manager 2016 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir manejerlik oyunu