Super Heavy Sword

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
169 TOPLAM İNDİRME

Mobil platformlarda pek sık rastlanmayan kalitede bir platform oyunu arıyorsanız Super Heavy Sword beklentilerinizi yerine getirebilen bir oyun.

Mobil cihazınıza şimdiye kadar platform oyunu olarak ücretsiz sunulan oyunları deneyip aradığınız oyun saadetini bulamadıysanız paralı olan oyunlara karşı da çekimser davranmış olmanız oldukça mümkün. Ne var ki Super Heavy Sword için kafalara reset atmanız gerekiyor çünkü oyun hem oldukça başarılı hem de fiyatını sonuna kadar hakkeden bir oyun.

Super Heavy Sword, oyunda gördüğünüz kılıçların aksine, ağırlıklı olarak platform unsurları olan ve farklı Super Mario oyunlarından adapte edilmiş oyun dinamiklerinin sık rastlandığı bir çalışma. İlk gördüğünüz anda size "Mario taklidi" gibi gelebilir ancak oyunun bunun çok ötesine giden bir oyun zekine sahip. Cıvıl cıvıl grafikler ve yeniden filizlenen piksel sanatı bu oyunda harikulade bir şekilde hayat bulmuş. Akıcı oynanabilirlik de mobil bir cihazda beklenen kalitenin ötesine ulaşıyor.

Eğer uzun arayışlar sonucu mobil platform için beklediğiniz bir platform oyunu ile karşılaşamadıysanız bu oyuna göz atmamışsınız demektir. Super Heavy Sword ile eğlence ve aksiyon her daim garanti altında.

Alper Çetiner

Super Heavy Sword

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME

Mobil platformlarda pek sık rastlanmayan kalitede bir platform oyunu arıyorsanız Super Heavy Sword beklentilerinizi yerine getirebilen bir oyun.

Bugüne dek mobil cihazınız için sayısız ücretsiz platform oyunu baktığınızı varsayarak diyorum ki, hayal kırıklığına uğramış olmanız çok olası. Bu sebepten dolayı paralı olan platform oyunlarına da mesafeli bakmış olmanız olası. Ancak Super Heavy Sword için temiz bir sayfa açmanızı öneririm. Bu oyun sadece başarılı bir platform oyunu olmanın ötesinde size klasik bir oyun zevki sunuyor ve talep ettiği fiyatı sonuna kadar hakkediyor.

Super Heavy Sword, göründüğü gibi kılıçla adam biçme mekaniklerine bağlı kalmayan ve yoğun olarak yer alan platform unsurlarını Super Mario oyunlarının farklı serilerinden alan sıradışı ve fazlasıyla eğlenceli bir çalışma. İlk bakışta "Mario taklidi" dedirtecek bir görünümde de olsa, dersini iyi çalışıp alıntı yapan bu oyun son derece sürükleyici. Mobil cihazınızda alışılagelmedik oyun akıcılığına şaşıracağınızdan eminim. Bununla birlikte harika piksel sanatı ve renkler de göz kamaştırıcı.

Uzun süredir beklentilerinizi karşılamayan platform oyunlarından ötürü oyun tarzına küsmeyi bırakmanın zamanı geldi. Super Heavy Sword gibi bir oyun size eğlence ve aksiyon konusunda kaliteli bir deneyim sunuyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Demon Sword: Idle RPG

    Demon Sword: Idle RPG, iblisler ve insanların beraber yaşadığı dünyada geçen bir mobil RPG oyunudur.
  • Sword Man

    Büyük düşmanları öldürün ve zindandan kaçın.
  • Dark Sword 2

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • King Arthur: Legend of the Sword

    King Arthur: Legend of the Sword, Kral Arthur Kılıç Efsanesi filminin resmi mobil oyunu.
  • Luminous Sword

    Eşsiz karakterleri yöneterek macera dolu bir yolculuğa çıkacağınız sürükleyici bir rol oyunu sizleri bekliyor.
  • Idle Sword

    Idle Sword mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Aralon: Sword and Shadow

    Aralon: Sword and Shadow Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG'dir
  • Moon and Sword

    Gerçek zamanlı rol oyunu oynayacağız.