Super Hexagon

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
292 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz beceri oyunudur.

Super Hexagon, Android cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur. Hız, refleksler ve dikkatin çok fazla önem arzettiği bir oyun olan Super Hexagon minimalist ve orijinal bir oyun diyebilirim.

Karmaşık kurallara, karakterlere, hikayeye ya da grafiklere sahip olmayan bir oyun olan Super Hexagon'da tek yapmanız gereken ekrandaki üçgeni platformlar arasında atlatarak duvara çarpmamasını sağlamak. Bunun için sürekli olarak boşluklara atlamalı ve duvar size yaklaştığı anda  diğer boşluğa geçmelisiniz.

Anlatırken çok kolaymış gibi görünse de inanılmaz zorlayıcı bir oyun diyebilirim. Bir sonraki leveli açtırmak için bir önceki levelde belli bir süre kadar dayanmanız gerekiyor. Ya da rekoru kırmaya çalışabilir ve sonsuz modda oynayabilirsiniz.

Dokunmatik kontrolleri bir hayli başarılı olan oyunda bu da zaten en büyük gereklilik diyebilirim. Bağımlılık yapıcı bir oyun olan Super Hexagon'u beceri oyunlarını sevenlere ve başarı için ne gerekiyorsa yapan inatçı kişiliklere tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Super Hexagon

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz beceri oyunudur.

Mobil cihazlarda beceri oyunları genelde pek tercih edilmiyor. Bunun sebebi de küçük cihazlarda dokunmatik kontrollerle beceri oyunları oynamanın çok zor olması olabilir. Fakat Super Hexagon bu sorunları aşmış.

Hayli başarılı dokunmatik kontrollere sahip olan oyunda bu en büyük gereklilik diyebilirim. Çünkü başarılı olabilmek için dikkatli ve hızlı olmanız çok büyük önem arzediyor. Ayrıca reflekslerinizi doğru yerde doğru zamanda kullanmalısınız.

Oyunda amacınız ekrandaki üçgeni platformlar arasında atlatarak duvara çarpmamasını sağlamak. Bunun için de duvar size yaklaştığı anda bir sonraki boş platforma atlamalı ve bu şekilde devam ederek leveli tamamlamalısınız. Bir sonraki levele geçmek içinse size verilen süre kadar dayanmanız gerekiyor. Veya rekoru kırmaya çalışabilir ve sonsuz modda oynayabilirsiniz.

Karmaşık kurallara, karakterlere ve hatta grafiklere sahip olmayan oyun minimalistik yapısıyla dikkat çekiyor. Eğer kendinizi bu oyunu yenmeye çalışacak kadar inatçı hissediyorsanız bu bağımlılık yapıcı oyunu denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hexagon Dungeon

    İstilacıları karşı haritanın gizemini çözün.
  • Underpants Super Hero

    Underpants Super Hero ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Super Monster Mayhem

    Super Monster Mayhem, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Super QuickHook

    Super QuickHook heyecanlı ve sürükleyici bir beceri oyunudur
  • Super Atomic

    Super Atomic, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Super Miam-Miam Ultra

    Super Miam-Miam Ultra, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Pixel Super Heroes

    Pixel Super Heroes, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek bir beceri oyunu olarak karşımıza geliyor.
  • Atomic Super Lander

    Atomic Super Lander, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.