Super Mario Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
13,732 TOPLAM İNDİRME

Super Mario Run, Nintendo'nun Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir yeni Super Mario oyunu.

Super Mario Run, çocukluğumuzun efsane platform oyunu Super Mario’nun yeni nesil mobil cihazlara uyarlanmış sürümü. Android platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan popüler yapımda Nintendo imzası bulunuyor. Nostalji yaşamak isteyenler kesinlikle indirip oynamalı.

Nintendo tarafından geliştirilen ve yayınladığı ilk gün indirme rekoru kıran yeni Super Mario oyununda grafiklerin yanında oynanış dinamiklerinin değiştiğini ve yeni oyun modlarının eklendiği göze çarpıyor. Yıllar sonra karşımıza çıkan Super Mario, yine prensesi kurbağanın elinden kurtarma mücadelesi veriyor. Tabii ki türlü engellerle karşılaşacağı uzun yolculukta karakterimize eşlik ediyoruz.

Super Mario Run oyununda ilk göze çarpan detay Mario’nun kendiliğinden koşması. Eskiden olduğu gibi adım adım ilerletme şansına sahip değiliz. Tam kontrol yetkisi verilmemesi sadece platformları ve kurbağaları aşma noktasında zıplamasına yardımcı olmamız oyunun beğenmediğim yanlarından biri. Bu arada seneler sonra gelen Mario’nun duvarlar arasında çıkma gibi yeni yetenekler kazandığını da atlamamak gerek.

İlk üç bölümü ücretsiz oynayabildiğimiz sonrasında 27 TL gibi oldukça yüksek bir ücret talep eden Super Mario Run oyununda 6 dünyayı gezdiğimiz tekli oyuncu modu World Tour, diğer oyuncularla yarışabildiğimiz Toad Rally ve kendi krallığımızı kurabildiğimiz Kingdom Builder adını taşıyan üç yeni mod eklenmiş.

Super Mario Run Oyunu Nasıl Oynanır? İpuçları ve Püf Noktaları

Erkan Calp

Super Mario Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,413 TOPLAM İNDİRME
193 MB DOSYA BOYUTU

Super Mario Run, Nintendo tarafından geliştirilen iPhone ve iPad ile uyumlu yeni Süper Mario oyunu.

Super Mario Run, eski nesil oyuncuların vazgeçilmez platform oyunu Süper Mario’yu mobil cihazlarımıza taşıyan orijinal yapım. Pokemon GO’nun yapımcısı Nintendo tarafından geliştirilen süper kahraman oyununda Mario’nun daha bir atik olduğu gözlerden kaçmıyor. Kahramanımız dümdüz koşmak yerine taklalar atabiliyor, yuvarlanabiliyor.

Tabii ki yeni Süper Mario oyunu görsel yönden iyileştirilmiş olarak geliyor. Orijinal oyunda gördüğümüz tüm objeler yeniden modellenmiş olarak karşımızda. Oynanış tarafında tek elle rahatlıkla oynamayı desteklemesiyle iPad’in yanı sıra iPhone’da da rahat oynanış sunuyor.

Yıllar sonra daha enerjik bir şekilde bizlere merhaba diyen Süper Mario’nun yenilenmiş haliyle tanışmamıza vesile olan oyunda üç farklı oyun modu yer alıyor. İlk modda orijinal oyundaki gibi tek başımıza oynayıp her seferinde kendi rekorumuzu kırmaya çalışıyoruz. İkinci modda oyunu oynayan gerçek oyuncularla kapışıyoruz. Üçüncü modda da iki modda oynarken topladığımız taşları kullanarak kendi mantar krallığımızı kuruyoruz.

Super Mario Run Oyunu Nasıl Oynanır? İpuçları ve Püf Noktaları

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alfie Run

    Alfie Run, çocukluğumuzun vazgeçilmez oyunlarından bir tanesi olan Mario'ya benzeyen bir sınırsız koşu oyunu.
  • Run Run Super V

    Run Run Super V, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir robot oyunudur.
  • Super Sandy Adventure

    Super Sandy Adventure, Süper Mario'ya benzeyen oyun yapısı ile birlikte Android cihazlarınız üzerinde eğlenmenizi sağlayan ücretsiz bir koşu oyunu.
  • Super Vito Run

    Super Vito Run mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Super Kiwi Castle Run

    Keyifli bir oyun olarak karşımıza çıkan Super Kiwi Castle Run'da şövalye olmak isteyen bir kiviyi kontrol ediyoruz.
  • Super Jungle World

    Super Jungle World, çocukluğumuzun oyunu Mario ile bire bir aynı şekilde gleiştirilen fakat ufak tasarım değişiklikleri olan eğlenceli bir Android macera oyunu.
  • Meganoid

    Meganoid, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Super Mario'ya benzeyen heyecanlı ve eğlenceli oyun yapısına sahip bir aksiyon oyunudur.
  • Mike's World 2

    Mike's World 2, dünyanın en popüler oyunlarından bir tanesi olan Süper Mario'ya benzerliği ile dikkat çeken eğlenceli bir Android aksiyon oyunudur.