Super Salon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
111 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

Güzellik salonunu büyüterek ünlü ol.

Super Salon oyunu Android işletim sistemine sahip cihazlarınıza indirebileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Kendi güzellik salonunuzu yönetmeye hazır mısınız? Müşterilerinizi memnun ederek iş yerinizi büyüterek adını her yere duyurabilirsiniz. Hatta şehirdeki en büyük iş yerine sahip olabilirsiniz.

Güzel görünmek için müşterilerinizin size ihtiyacı var. Onların kaşlarını alarak, makyajlarını yaparak daha güzel görünmelerini sağlayabilirsin. Maskeler yaparak cildindeki lekelerden kurtulmasını, siyah noktalarını alarak da daha parlak bir cilde kavuşmasını sağlayın. Onların stilleri artık senin ellerinde. Bu güzellik salonuna giren güzel olmadan çıkmayacak. Herkese güzellik uzmanı nasıl olurmuş göster. Müşterilerin sana çok güveniyor bu yüzden onları baştan yaratmalısın. Sonsuz eğlencenin ve renkli grafiklerin olduğu oyunda sana sadece bu durumu keyfini çıkarmak kalıyor. Zaten onları güzelleştirmek seni de mutlu edecek. Bu pozitif enerjiyle hız kesmeden salonunu büyütmeye çalış. Bu oyunun en iyisi sen olabilirsin. Bunu görmek istiyorsan oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsin.

Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsin.

sedanur Bolat

Super Salon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
386 MB DOSYA BOYUTU

Güzellik salonunu büyüterek ünlü ol.

Super Salon oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınıza indirebileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Kendi güzellik salonunuzu yönetmeye hazır mısınız? Müşterilerinizi memnun ederek iş yerinizi büyüterek adını her yere duyurabilirsiniz. Hatta şehirdeki en büyük iş yerine sahip olabilirsiniz. Bu ün ve şöhrete kavuşmak kolay değil. Elde etmek için elinden ne geliyorsa yap.

Güzel görünmek için müşterilerinizin size ihtiyacı var. Onların kaşlarını alarak, makyajlarını yaparak daha güzel görünmelerini sağlayabilirsin. Maskeler yaparak cildindeki lekelerden kurtulmasını, siyah noktalarını alarak da daha parlak bir cilde kavuşmasını sağlayın. Onların stilleri artık senin ellerinde. Bu güzellik salonuna giren güzel olmadan çıkmayacak. Herkese güzellik uzmanı nasıl olurmuş göster. Müşterilerin sana çok güveniyor bu yüzden onları baştan yaratmalısın. Sonsuz eğlencenin ve renkli grafiklerin olduğu oyunda sana sadece bu durumu keyfini çıkarmak kalıyor. Zaten onları güzelleştirmek seni de mutlu edecek. Bu pozitif enerjiyle hız kesmeden paraları topla ve salonunu büyütmeye çalış. Bu oyunun en iyisi sen olabilirsin. Bunu görmek istiyorsan oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsin.

Oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsin.

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Summer Boat Trip: Beauty Salon

    Summer Boat Trip: Beauty Salon kız çocuklarına hitap eden bir makyaj yapma oyunu.
  • Wedding Salon 2

    Mobil platformda düğün salonları dekore edeceğiz.
  • Super Stylist

    Moda stilisti olup zevklerinizi konuşturun
  • Princess Hair & Makeup Salon

    Güzel modelleri dilediğiniz gibi giydirerek farklı saç modelleri uygulayacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Stone Giant APK

    Stone Giant APK açık dünya oyunu, GTA ile süper kahraman oyunları karışımı eğlenceli bir Android oyunu. Süper kahraman da olabilirsiniz, kötü adam da.
  • Super Slam

    Super Slam, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • MARVEL Avengers Academy

    MARVEL Avengers Academy mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir süper kahraman oyunudur
  • Idle Market

    Mobil platformda süper market kralı olmaya çalışacağız.