Super Senso

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Super Senso mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Super Senso ilginç yapısıyla size farklı bir strateji oyunu deneyimi yaşatmayı amaçlayan bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Super Senso'da bize kendi ordularımızın komutanı olma imkanı veriliyor. Ordumuzda yer alan askerler ise sıradışı nitelikte. Canavarları, zombileri, dev savaş robotlarını, ahtapot gibi kollara sahip uzaylıları, dinozorları ve tank gibi savaş araçlarını bir araya getirip ordumuzu kuruyoruz, askerlerimizi savaş alanına yerleştiriyoruz ve savaşmaya başlıyoruz.

Super Senso, sıra tabanlı bir strateji oyunu. Yani oyunda bir satranç oyununda olduğu gibi hamleler halinde savaşıyorsunuz. Siz hamlenizi yapıyorsunuz ve karşılığında rakibiniz de hamle yapıyor. Size verilen cevaba göre taktiklerinizi belirliyor, askerlerinizi konumlandırıyor ve taktiklerinizi bir sonraki hamlede uygulamaya geçiriyorsunuz.

Super Senso'yu tek başınıza oynayabileceğiniz gibi internet üzerinden diğer oyunculara karşı savaşabilir ve PvP karşılaşmalarına katılabilirsiniz. Oyunun grafik kalitesi bir hayli yüksek.

Can Erdil Şentürk

Super Senso

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
196 MB DOSYA BOYUTU

Super Senso mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Super Senso oyunculara uçuk ordular kurma imkanı veren bir mobil strateji oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Super Senso'da oyun haritasındaki toprakların hakimiyetini elde etmek için düşmanlarımızla savaşıyoruz. Kuracağımız ordularda ise her türlü askeri kullanabiliyoruz. Ahtapotumsu kollara sahip uzaylılar, canavarlar, dev örümcekler, kediler, dinozorlar, dev savaş robotları ve savaş araçları, tanklar gibi birlikler ordumuzda yer verebileceğimiz unsurlar arasında.

Super Senso'yu dilerseniz tek başınıza oynayabilir, dilerseniz online olarak oynayabilirsiniz. Online olarak yapılan PvP karşılaşmalar oldukça heyecanlı geçiyor, bu savaşlarda yapay zeka yerine gerçek oyuncularla eşleşiyorsunuz.

Super Senso sıra tabanlı olarak oynanmakta. Hamlelerinizi yapmadan önce belli bir süreye sahipsiniz. Rakibiniz hamle yaptığınıda ise taktiksel kararlar alıp uygulamanız gerekli. Oyunun grafiklerinin başarılı olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Battle Tactics

    Super Battle Tactics, Android telefon ve tablet sahiplerinin oynayabileceği ücretsiz ve en iyi strateji oyunlarından bir tanesidir.
  • Super Sus APK

    Super Sus APK, arkadaşlarınızla birlikte eğlenerek oynayabileceğiniz çevrimiçi oyunlar arasında yerini alıyor. Oyuncularla grup oluşturun, rollerinizi üstlenin ve impostorlara karşı mücadele verin!
  • Super Spell Heroes

    Sihirbazlar ve elemental güçlerin gerçek zamanlı kapıştığı düello oyunudur.
  • MARVEL Super War

    MARVEL Super War Android İndir: Marvel'ın mobil platformdaki ilk MOBA oyunu
  • Heroes Mobile: World War Z

    Süper kahramanlarını ortaya sür ve gücü elinde tut.
  • Super Mechs APK

    Super Mechs APK, tek oyunculu ve PvP modda oynama seçenekleri sunan robot savaşları oyunu. Robot savaş oyunları sevenlere tavsiyemizdir.
  • MARVEL SNAP APK

    Marvel Snap APK, süper kahramanlardan destenizi oluşturun. Diğer oyunculara karşı savaşın. Elinizi üçlendirin ve tüm kartlara sahip olmaya çalışın.
  • Earth Super Wallpaper APK

    Telefon ya da tabletinde kaliteli duvar kağıdı isteyen kişileri Earth Super Wallpaper APK uygulamasına yönlendirebiliriz.