SUPERAntiSpyware Free Edition

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.9/5 ZİYARETÇİ
132,300 TOPLAM İNDİRME
22.95 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınıza girmiş olan ya da girmeye çalışan spyware, adware, trojan, keylogger, rootkit, dialer, malware gibi zararlı yazılımlara karşı kullanabileceğiniz tamamen ücretsiz ve güvenilir bir koruma programı.

SUPERAntiSpyware, çok boyutlu tarama teknolojisi ve işlemci sorgulama teknolojisi ile yeni jenerasyon bir casus veya reklam yazılımı silme programıdır. 1.000.000'dan fazla casus yazılımı bulup silerek sisteminizi korur.

Program koruyucu özelliklerinin yanında onarıcı özelliklere de sahiptir. Kesilmiş internet bağlantınızı onarır, masaüstünüzün zararlı yazılımlar tarafından zarar görmesini engeller, sistem kayıtlarını düzenler ve görev yönetimi görevini üstlenerek bu bölümlere bulaşması kuvvetle muhtemel olan casus yazılımları bulur ve yokeder. Sabit diskinizin komple veya özelleştirilmiş taramasını yapar, harici sürücüler, bellek kayıtları, kişisel dosyaları güvenli kalmaları için sürekli tarar.

Spyware, adware, malware, truva atları, dialer, solucanlar, keylogger'lar ve hijacker'ları tarayarak bulabilen bu ücretsiz program ile bilgisayarınız zararlı yazılımların kurbanı olamayacak. Sisteminize sızmaya çalışan bu çeşit zararlı yazılımları anında tespit ederek yüklenme ve tekrar yüklenme işlemlerini engeller.

Direct Disk Access (Direkt Sürücü Erişimi) özelliği sayesinde diğer programların göremediği rootkitleri de görebilen bu ücretsiz program ile artık hiçbir zararlı yazılımdan korkmanıza gerek kalmayacak.

Bu program en iyi ücretsiz Windows programları listesinde yer almaktadır.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SUPERAntiSpyware Professional

    Spyware, adware, trojan, keylogger, rootkit, dialer gibi zararlı yazılımlara karşı kullanabileceğiniz gelişmiş ve profesyonel bir koruma programı.
  • SpyShelter Personal Free

    SpyShelter Personal Free ile internette özgürce gezinti yapabilirsiniz
  • Zemana AntiLogger Free

    Zemana AntiLogger Free internet üzerinden bilgisayarınıza bulaşabilecek herhangi bir keylogger yazılımdan sisteminizi korur.
  • Avast Free Antivirus

    Avast Free Antivirus, gerçek zamanlı olarak gelişmiş kötü amaçlı yazılım ve virüs koruması sağlayan ücretsiz antivirüs programı.
  • 1-2-3 Spyware Free

    Günlük hayatımızda internette karşılaştığımız zararlı yazılımları, bilgisayarımıza zarar vermeden önce etkisiz hale getirmek için kullanılan bir programdır.
  • SpyWall Antispyware

    Casus yazılımları temizleyebileceğiniz ve web güvenliği sağlayabileceğiniz bir yazılım.
  • Webroot Spy Sweeper

    Bilgisayarınıza bulaşan veya girmeye çalışan casus yazılımları engellemek ve temizlemek istiyorsanız kullanabileceğiniz en iyi casus yazılım temizleme programlarından birisi de Spy Sweeper'dır.
  • Malwarebytes Anti-Rootkit

    Bilgisayarlarınızdaki casus yazılımları kaldırmak için kullanabileceğiniz bir program.