SuperEasy Registry Cleaner

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,503 TOPLAM İNDİRME
4.56 MB DOSYA BOYUTU

SuperEasy Registry Cleaner ile kayıt defterinizdeki hataları düzelterek performansınızı arttırabilirsiniz

SuperEasy Registry Cleaner bilgisayarınızdaki kayıt defterini inceleyerek hataları tespit ederek düzelten ve gereksiz girdileri silen bir kayıt defteri düzenleme programıdır. Program bu sayede bilgisayarınıza gereksiz yük binmesini önler ve daha yüksek performansla çalışmasını sağlar.

Bunun yanında kayıt defteri birleştirme özelliği sayesinde ciddi optimizasyon seçeneklerine sahip olan program başarılı bir kayıt defteri uygulamasıdır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RegCure Registry Cleaner v1.5

    Tüm Kayıt Defteri işlemlerini tek elden yönetip sisteminizi zorlayan tüm programlardan arının.
  • WinMend Registry Cleaner

    WinMend Registry Cleaner, Windows kayıt dosyalarını temizleyebileceğiniz, optimize edebileceğiniz ve yedekleyebileceğiniz bir programdır.
  • NETGATE Registry Cleaner

    NETGATE Registry Cleaner ile kayıt defteri girdilerinizi düzenleyerek bilgisayarınızı hızlandırabilirsiniz
  • Wise Registry Cleaner Free

    Windows kayıt defterinde bulunan gereksiz, kayıp veya yanlış kayıt girdilerini temizlemenin en güvenli ve kolay yolu tamamen Türkçe olan Wise Registry Cleaner'dan geçiyor.
  • Ashampoo Registry Cleaner

    Ashampoo Registry Cleaner, Windows PC'ler için kayıt defteri temizleme programıdır.
  • CleanMyPC Registry Cleaner

    CleanMyPC Registry Cleaner, işletim sistemindeki kayıt defterini düzenleyip gereksiz girdileri silen bir sistem aracıdır.
  • Little Registry Cleaner

    Açık kaynak kayıt temizleyici Little Registry Cleaner, bilgisayarınızda kayıt defteri üzerinde oluşan hataları düzelten ve gereksiz girdileri temizleyen ücretsiz bir program.
  • AML Free Registry Cleaner

    AML Free Registry Cleaner programı ile Windows kayıt defterinizdeki sorunları zaman harcamadan basit bir şekilde çözebilir ve bu sayede işletim sisteminizin çökme ve yavaşlama sorunlarını engelleyip, bilgisayarınızın daha hızlı açılmas