SuperHero Junior

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME

SuperHero Junior, yan kamera açısından oynanan süper kahraman oyunu.

SuperHero Junior, yan profilden oynanan aksiyon oyunu. İlk olarak Android platformuna çıkış yapan oyunda süper kahramanları kontrol ediyorsunuz. Göreviniz dünyayı ele geçirmeye çalışan robotları durdurmak. Robotların yanı sıra yaratıklarla da yüz yüze geleceğiniz oyunda karakter ve silah çeşitliliği de tatmin edici seviyede.

Görsel çizgileriyle belli bir yaşın üstünde oyunculara hitap ettiği izlenimi verse de SuperHero Junior aslında yan kamera açısından oynanabilen vur – kaç taktiğine dayalı ateş etme oyunlarından keyif alan herkesi ekran başına kilitleyecek bir mobil oyun. Tüm Android cihazlarda akıcı oynanış sunmasının yanında ücretsiz indirilebilen iki boyutlu aksiyon rpg oyununda kahraman arkadaşlarınızın da desteğini alarak robotlarla savaşıyorsunuz. Dünyayı kurtarmak için görevlendirilen kahramanlardan biri olarak durma lüksünüz yok. Sürekli yer değiştirip düşmanları şaşırtmanız, tüm doğaüstü güçlerinizi açığa çıkarmanız gerekiyor.

Devasa büyüklükte canavarların da yer aldığı 90 bölüm, 8 boss aşaması sunan oyunda karakter kontrolünü soldaki analogdan, silah seçimini sağdaki simgelere dokunarak yapıyorsunuz. Karakterleriniz de orta bölümdeki kutucuklarda sizi bekliyor.

Erkan Calp

SuperHero Junior

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
218 MB DOSYA BOYUTU

SuperHero Junior, iPhone ve iPad'de oynanabilen hack & slash rpg oyunu.

SuperHero Junior, süper kahramanlarla robotlara karşı savaştığınız hack & slash rpg oyunu. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan oyunda doğaüstü güçlerimizi silahlarımızla birleştirerek önümüze çıkan yaratıkları öldürüyoruz. Aksiyon yüklü kaliteli bir yapım bizlerle.

Her yaştan oyuncunun dikkatini çekeceğini düşündüğüm yüksek kalitede grafikler sunan aksiyon rpg oyununda karakterleri ve savaş alanını yan profilden görüyoruz. Dünyayı kurtarmak için arkadaşlarımızla birlikte tüm gücümüzü ortaya koyuyoruz. Arkadaş demişken 10 kişiye kadar bir takım oluşturma şansına sahibiz ve takımda herkesin farklı bir eşsiz gücü oluyor.

Dev yaratıkların karşıladığı 90 seviye ve 8 boss bölüm savaşı ile bizleri soluksuz bir maceranın içerisine alan yapım, hem iPhone hem de iPad ile uyumlu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Superhero League APK

    Android kullanıcıların deneyimleyebileceği The Superhero League APK, zorlu seviyelere sahip olan bir fizik tabanlı bulmaca oyunudur.
  • Pixel Superhero Adventures

    Pixel Superhero Adventures, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz retro süper kahraman oyunu.
  • Whack Your Boss: Superhero

    Whack Your Boss: Superhero, patronunu pataklamak isteyen oyuncuları oldukça tatmin edecek bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • King of Math Junior

    King of Math Junior, çocuklara hitap eden zihin çalıştıran bir matematik oyunu.
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu