Superheroes Car Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

Superheroes Car Racing, süper kahramanların yer aldığı fizik tabanlı araba yarışı oyunu.

Superheroes Car Racing, Hill Climb Racing benzeri araba yarışı oyunu. Adından da anlayacağınız üzere kontrolünüzdeki yarışçılar birer süper kahraman. Süper kahramanların kullanabildiği birbirinden egzotik araçlarla zorlu pistlerde yarışlara katılıyor, bitiş çizgisini görmek için uğraş veriyoruz.

Sadece Android platformuna çıkış yapan fizik tabanlı araba yarışı oyununda sürücü olarak seçebildiğimiz birçok süper kahraman var. Night Rider, Johnny Rocket, Mega – Turtle, Captain Fury gibi çeşitli lakaplara sahip süper kahramanlara klasik arabaların verilmesi elbette düşünülemezdi. Çamurlu bataklıklar, radyoaktif göller, tehlikeli ateş halkaları, kayan yapılar gibi aracımızı sürerken süper güçlerimizi açığa çıkarmamızı isteyen çılgınca tasarlanmış pistler var.

İki farklı dünyada 20’den fazla yarışa katıldığımız oyunun kontrolleri de her yaştan oyuncunun rahatlıkla oynayabileceği şekilde tasarlanmış. Sol yandaki ok tuşları ve sağdaki üçgeni kullanarak aracımızın kontrolünü sağlıyoruz. Tabii ki pistler fantastik bir yapıda olduklarından bu tuşları hassas kullanmak gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.
  • Racing in Car 2021 APK

    En gerçekçi araba sürme oyunlarından biri olan Racing in Car 2021 APK birbirinden farklı özellikler ile karşımıza geliyor.
  • Racing in Car APK

    Racing in Car APK, araba içerisinden görüntü ile sınırsız şekilde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android araba oyunudur.
  • In Car Racing

    In Car Racing mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Car Rivals: Real Racing

    Car Rivals: Real Racing bolca eğlence sunan bir yarış oyunudur
  • Drift Car Racing

    Drift Car Racing hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz kaliteli bir yarış oyunudur.
  • Highway Rally: Fast Car Racing

    Highway Rally: Fast Car Racing, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir yarış oyunu.
  • Car Racing Super Fast 2014

    Car Racing Super Fast 2014 tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir sonsuz yarış oyunudur.