Survival Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
369 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

Survival Arena, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Survival Arena, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Heyecanın ve aksiyonun asla bitmediği oyunda savaşa doyuyorsunuz.

Ölümcül kuleler, ağır mühimmatlar ve güçlendirilmiş cephaneler ile Survival Arena tam bir savaş oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda yer alan turnuvalara katılım sağlıyor ve rakiplerinizi alt etmeye çalışıyorsunuz. Oyunda yer alan farklı karakterlerden kendinize ordu kurabilir ve düşmanlarınızı daha kısa sürede yenebilirsiniz. Kendinizi savunmak için etlerden ve kemiklerden kuleler inşa edebilir ve savunma sisteminizi güçlendirebilirsiniz. Düşmanlarınıza karşı dayanmalı ve savaşlardan galip çıkmalısınız. Birbiri ardına patlak veren savaşlar ve tüm tuhaflıklarıyla Survival Arena sizleri bekliyor. Bu oyunda hayatta kalmak oldukça zor. Diğer oyunculara karşı online olarak yüzlerce turnuvaya katılabilir, basit kontroller ile karakterlerinizi yönlendirebilir ve kendinize gelişmiş bir strateji kurabilirsiniz. Bu oyunda hayatta kalmak istiyorsanız gelişmiş bir savaş stratejisine sahip olmanız gerekiyor. 

Survival Arena oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Survival Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
127 MB DOSYA BOYUTU

Survival Arena mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Survival Arena eğer heyecanlı bir oyun tecrübesi yaşamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil kule savunma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Survival Arena'da temel amacımız bize saldıran bütün düşmanlar karşısında başarılı bir şekilde savunma yapmak ve ayakta kalmak. Bu işi gerçekleştirebilmek için savunma kulelerimizi kullanıyoruz. Kulelerimiz sayesinde düşmanlarımızı yok edebiliyor, kulelerimizi geliştirdikçe daha güçlü düşmanlarla baş edebiliyoruz.

Survival Arena farklı savunma kulesi seçeneklerine sahibiz. Düşmanlar bize dalgalar halinde saldırıyor. Her dalgayla birlikte ya daha çok düşmanla ya da daha güçlü düşmanlarla karşılaşıyoruz. Fakat topladığımız kaynaklarla kulelerimizi de güçlendirebiliyor, yeni kuleler dikebiliyoruz. Survival Arena'da kulelerimizi haritada ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirmemiz büyük önem taşımakta.

Survival Arena'ın aynı türdeki benzer oyunlardan farklı olan yönü online altyapısı. Bu sayede Survival Arena'yı diğer oyunculara karşı oynayabilmektesiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Last War: Survival Game APK

    Last War: Survival Game APK, kapsamlı karakter ve silah güçlendirmelerine sahip olan hızlı tempolu bir strateji oyunudur.
  • Whiteout Survival APK

    Whiteout Survival APK, buzul felaketi sonrasında geçen ve oyunculara kapsamlı hayatta kalma deneyimi sunan bir strateji oyunudur.
  • Survival Tactics

    Survival Tactics oyununda kendi şehrinizi kurun ve şehrinize komutan atayın.
  • Arena Allstars

    Arena Allstars Android İçin Strateji Oyunudur.
  • Survival: Day Zero

    Kıyamet sonrası strateji oyunu Survival: Day Zero, Google Play'de! Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir.
  • Vast Survival

    Vast Survival, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir multiplayer hayatta kalma oyunudur.
  • Raft Survival Simulator

    Raft Survival Simulator, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur.
  • Last Shelter: Survival

    Zombili strateji oyunları arasında en iyisi