SushiCo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
7.2 MB DOSYA BOYUTU

Canınız sushi çektiyse, SushiCo uygulaması üzerinden sipariş verebilir ya da restoranları görüntüleyebilirsiniz.

Sushi siparişi vermek istiyorsanız ya da SushiCo restoranlarının konumunu görmek istiyorsanız, SushiCo uygulamasını Android cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Uzak Doğu mutfağının en bilinen ve sevilen üyelerinden sushi, ülkemizde de oldukça büyük bir kesim tarafından sevilerek tüketiliyor. Birbirinden lezzetli Uzak Doğu yemeklerinin Türkiye’deki popüler temsilcisi SushiCo, birçok şehirde onlarca şube ile hizmet veriyor. SushiCo uygulaması üzerinden de restoranlara yol tarifi alabilme ve sushi sipariş etme imkanı sunan SushiCo, bu sayede yeni lezzetler keşfetmenizi de sağlıyor.

Yemeklerin yanında Uzak Doğu’nun özel çaylarını kapınıza kadar getiren SushiCo uygulamasında, harita üzerinden size en yakın şubeleri görüntüleyebiliyorsunuz. Dilediğiniz zaman, çalışma saatleri içerisinde sipariş verebileceğiniz ve promosyonlardan faydalanabileceğiniz SushiCo uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulamayı kullanabileceğiniz il ve ilçeler: İstanbul’da Altunizade, Astoria, Bahçeşehir, Ataköy, Ataköy A Plus, Kanyon, Kemerburgaz, İşkule, Nişantaşı, Palladium, Suadiye, Ümraniye Meydan, Kavacık; KKTC’de Lefkoşa; Ankara’da Gaziosmanpaşa, Panora ve Gordion Avm; Antalya’da Lara ve Alanya, İzmir’de Alsancak.

Volkan Yılmaz

SushiCo

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
21.2 MB DOSYA BOYUTU

SushiCo restoranlarını görmek veya sipariş vermek istiyorsanız, SushiCo uygulamasını kullanabilirsiniz.

Uzak Doğu lezzetlerini keşfetmek istiyorsanız SushiCo uygulamasını iOS işletim sistemli cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Türkiye’de birçok şehirde toplamda 20 şubeyle hizmet veren SushiCo, Uzak Doğu’nun lezzetlerini ayağınıza kadar getiriyor. Size en yakın SushiCo restoranlarını görebileceğiniz ve yol tarifi alabileceğiniz uygulamada, evden çıkmak istemiyorsanız online sipariş verebilmeniz de mümkün hale getirilmiş.

Çeşitli sushi lezzetlerini inceleyebileceğiniz, Uzak Doğu’nun en özel çaylarını kapınıza kadar getirtebileceğiniz SushiCo uygulamasında, promosyonları inceleyerek fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Eğer siz de Uzak Doğu mutfağından yeni lezzetler keşfetmek istiyorsanız SushiCo uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

SushiCo restoranlarının bulunduğu konumlar; İstanbul’da Altunizade, Astoria, Bahçeşehir, Ataköy, Ataköy A Plus, Kanyon, Kemerburgaz, İşkule, Nişantaşı, Palladium, Suadiye, Ümraniye Meydan, Kavacık; KKTC’de Lefkoşa; Ankara’da Gaziosmanpaşa, Panora ve Gordion Avm; Antalya’da Lara ve Alanya, İzmir’de Alsancak.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yemek Dedektifi

    Yemek Dedektifi uygulaması ile dilediğiniz restorandan yemek siparişi verebilirsiniz.
  • Fiyuu

    Fiyuu uygulamasında bulunan birçok restorandan dilediğinizi seçerek online yemek siparişi verebilirsiniz.
  • Yemeksepeti APK

    Yemeksepeti uygulaması ile Android telefondan yemek siparişi vermek çok kolay! Yemeksepeti Banabi ile de online market alışverişi yapın.
  • Grubhub

    Yemek sipariş uygulaması
  • BolBol

    BolBol uygulaması ile acıktığınız zaman hiç uğraşmadan hızlı bir şekilde yemek siparişi verebilirsiniz.
  • Joker Menü

    Joker Menü, restoranda sıra beklemeden yemek siparişi verebildiğiniz Android uygulaması.
  • Tıkla Gelsin

    Tıkla Gelsin, Burger King başta olmak üzere fast-food yemek siparişi verebildiğiniz Android uygulaması.
  • Tencere Ev Yemekleri

    Tencere Ev Yemekleri, Android cihazınızdan yemek siparişi verebileceğiniz uygulamalardan biri.