Sweet Baby Girl Cleanup 5

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
165 TOPLAM İNDİRME

Sweet Baby Girl Cleanup 5, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Sweet Baby Girl Cleanup 5, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir çocuk oyunudur. Çocukların beğenerek oynayabileceği oyunda aynı zamanda farklı konularla eğitici öğelerle deneyim yaşayabiliyorlar.

Kız ve erkek çocukların beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Sweet Baby Girl Cleanup 5, çocuklara temizlik alışkanlığı kazandırabilecek harika bir oyundur. Dağınık odaların ve mekanların toplanması gereken oyunda tüm ev işlerini deneyimleyebiliyorlar. Renkli grafiklere ve son derece basit bir oynanışa sahip olan oyun mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyun diyebilirim. Eğer oyun oynamayı seven bir çocuğunuz varsa Sweet Baby Girl Cleanup 5 tam size göre. Kız ve erkek çocukların kendi alanlarına göre farklı işlerin yer aldığı Sweet Baby Girl Cleanup 5'i sakın kaçırmayın. Eğitici bir kurguya sahip olan oyunda çocuklarınız tıpkı gerçek ev işi yapıyormuş gibi zorlanabiliyorlar. Seviye sistemlerine ve sanal hayvanlara da sahip olan bu oyunu mutlaka indirmelisiniz.

Sweet Baby Girl Cleanup 5 oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Sweet Baby Girl Cleanup 5

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
115 MB DOSYA BOYUTU

Sweet Baby Girl Cleanup 5, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Sweet Baby Girl Cleanup 5, çocukların zevkli zaman geçirebileceği harika bir eğitici oyun olarak dikkatimizi çekiyor. Farklı mekanların ve eşyaların temizlik işleriyle uğraşılması gereken oyunda çocuğunuz zevkli zamanlar geçirebiliyor.

iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza indirebileceğiniz bir çocuk oyunu olan Sweet Baby Girl Cleanup 5, çocuklara temizlik ve ev işi yapma alışkanlığı kazandırabilecek bir oyundur. Farklı mekanlara ve konulara sahip olan oyunda tüm ev işlerini gerçekçi bir şekilde çocuğunuza oynatabiliyorsunuz. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda renkli grafikler yer alıyor. Çocukların mutlaka oynaması gereken bir oyun diyebileceğim Sweet Baby Girl Cleanup 5'i mutlaka telefonunuza indirmelisiniz. Kız ve erkek çocuklara göre farklı konulara sahip olan Sweet Baby Girl Cleanup 5'i sakın kaçırmayın. Eğer oyun oynamayı seven bir çocuğa sahipseniz bu oyun tam size göre diyebilirim. Ayrıca eğitici bir kurguya sahip olan oyunda çocuklarınız tıpkı gerçek ev işi yapıyormuş gibi zorlanabiliyorlar. Seviye sistemlerine ve sanal hayvanlara da sahip olan bu oyunu mutlaka indirmelisiniz.

Sweet Baby Girl Cleanup 5 oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sweet Baby Girl Beauty Salon

    Sweet Baby Girl Beauty Salon, güzellik salonuna gelen kızların görünümlerini değiştirip onları güzelleştirmeniz gereken eğlenceli bir Android çocuk oyunu.
  • Supermarket Girl

    Supermarket Girl, ücretsiz olarak sunulan, eğlenceli bir çocuk oyunu.
  • Strawberry Shortcake Sweet Shop

    Strawberry Shortcake Sweet Shop (Çilek Kız Şekerci Dükkanı) Android oyununda leziz tatlılar hazırlıyoruz.
  • Strawberry Sweet Shop

    Strawberry Sweet Shop'ta şekerleme dükkanı işletiyor ve müşterilere birbirinden lezzetli sunumlar yapmaya çalışıyoruz.
  • Sweet Land

    Sweet Land, Android akıllı telefon ve tabletlerde oynanmak üzere geliştirilmiş bir tatlı yapma oyunu.
  • Mermaid's Newborn Baby Doctor

    Mermaid's newborn Baby Doctor, çocuk yaştaki oyunseverlere hitap eden, sevimli bir bebek bakma oyunu.
  • Baby Dream House

    Baby Dream House, Android cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir çocuk bakma oyunu.
  • Pastel Girl

    Eşsiz zaman sunan bir çocuk oyunu