Swift Knight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Ejderhayı atlatıp prensesi kurtarın.

Swift Knight, platform, sonsuz koşu, rol yapma, aksiyon, farklı türleri harmanlayan bir mobil oyun. Sadece Android platformunda indirilebilir olan oyunda prensesi kurtarmak için tuzaklarla dolu zindana giren bir şövalyenin yerine geçiyorsunuz. Peşinize takılan ejderhanın yemeği olmadan prensesi kurtarmanız gerekiyor. Hem hız hem de dikkat gerektiren Android oyun, ücretsiz ve ufak boyutlu; online olmamasıyla aktif internet bağlantısı da gerektirmiyor.

Boyutuna göre etkileyici grafikler sunan mobil oyunda hızlı hareketen bir şövalyenin yerini alıyorsunuz. Rahat bir yaşam sürmek ve prensesi kurtarmak için tehlikeli mağaralara giriyorsunuz. Prensesi bulmanız gerekiyor lakin zindanda düşünerek ilerleme lüksünüz yok. Devi bir ejderha sizi sürekli takip ediyor. Aleviyle küle dönmek istemiyorsanız etkili ve çabuk düşünmelisiniz. İlerledikçe oyun zorlaşıyor. Bu noktada karakterinizin zırhından silahına her şeyini yenilemeli, farklı iksirler toplamalısınız. Ayrıca sizi mağaranın derinliklerine götüren altın ve anahtarları da es geçmemelisiniz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Teslagrad

    Elektromanyetik güçlerin kilit rol oynadığı bulmaca macera oyunu
  • Legends Knight RPG

    Eğlenceli ve zevkli bir rol yapma oyunu
  • Dragonborn Knight

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • King’s Knight

    King’s Knight, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen, otuz yıl sonra yeniden oyun dünyasına kazandırılmış sürükleyici bir tür rol yapma oyunudur.
  • Cat Knight Story

    Cat Knight Story, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon platform oyunu.
  • Knight Lord

    Knight Lord, Android cihazlar için fantastik bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Knight Slinger

    Knight Slinger, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Buff Knight

    Buff Knight, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.